aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωσης: Ρεβάνς στη «σκιά» γκανγκστερικής δολοφονίας

Ανόρθωσης: Ρεβάνς στη «σκιά» γκανγκστερικής δολοφονίας

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ)

Η δολοφονία με γκανγκστερικό τρόπο αξιωματικού της Αστυνομίας και της συζύγου του μέσα στο αμάξι τους την περασμένη Κυριακή είναι το μεγάλο θέμα συζήτησης όχι μόνο της αλβανικής κοινωνίας αλλά και ολόκληρης της πολιτικής σκηνής. Οι κατηγορίες της αντιπολίτευσης αναφέρονται σε διαφθορά της αστυνομικής ηγεσίας και ανεπάρκεια της Κυβέρνησης να ελέγξει θέματα που όπως σημειώνει ο τοπικός Τύπος αφορούν υποθέσεις ναρκωτικών.

Μέσα σε αυτή την έκρυθμη ατμόσφαιρα η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Λάτσι. Τελικώς οι όψιμες δημοκρατίες δεν διαφέρουν και πολύ αφού και ο ηγέτης της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλιστικού κόμματος Ταουλάντ Βάλα επέκρινε τους υπουργούς για τις απουσίες τους από τις συνόδους της Ολομέλειας.

Διαβάστε επίσης: Συμφώνησε με Mίχαϊ Κόρχουτ η Ανόρθωση

Η κυπριακή ομάδα προφανώς δεν επηρεάζεται και η αλήθεια είναι πως κανένα δεν ενδιαφέρει η κατάσταση στην Αλβανία παρά μόνο, ο τρόπος που θα ξεπεράσει αύριο το εμπόδιο της Λάτσι. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως η Ανόρθωση έχει τον πρώτο λόγο αλλά και τον τελευταίο. Γιατί όπως έδειξε είναι ποιοτικότερη ομάδα ωστόσο, όπως είπε και κατά την αναχώρηση της αποστολής για τα Τίρανα ο αναπληρωτής πρόεδρος Κυριακός Γιάγκου: «Η θεωρία από την πράξη έχουμε δει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο ότι μπορεί να απέχει αρκετά. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ποιοτικά ομάδα και ότι η πρόκριση θα καθοριστεί από τη δική μας απόδοση».

Στην αποστολή ταξίδεψαν 19 ποδοσφαιριστές αλλά ο Ιγκιεμπόρ είναι σχεδόν απίθανο να αποτελέσει μία από τις επιλογές του Ρόνι Λέβι καθώς δεν πατούσε καλά το πόδι του. Αυτός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα που θα κοπεί ενόψει του αυριανού παιχνιδιού. Χθες έγινε προπόνηση στα Τίρανα και σήμερα η ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία στο γήπεδο της Λάτσι χωρητικότητας περίπου 2500 θέσεων. Νωρίτερα γύρω στις 17.30 ο Ισραηλινός τεχνικός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: O Λαβόρδε αποκλειστικά στο Goal για την επιστροφή του (video)

Αισιόδοξοι όμως είναι και οι Αλβανοί σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο προπονητής της Λάτσι Μπέσνικ Πρένγκα. Έκανε έκκληση στους οπαδούς της ομάδας του να γεμίσουν το γήπεδο και να υποστηρίξουν τους ποδοσφαιριστές.  «Όλοι μαζί, με τη βοήθειά σας ως ο 12ος παίκτης, μπορούμε να προκριθούμε».

Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει στο πλευρό της γύρω στους 50 οπαδούς της που ταξίδεψαν μέσω Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ