Ανόρθωση: Τιμητικές εκδηλώσεις για τους Φαίδρο Φαρμακαλίδη και Μαυρίκιο Άσπρου

Σε συνέχεια των σεμνών εκδηλώσεων απονομής τιμών προς πρεσβύτερα μέλη και φίλους της Ανόρθωσης, οι οποίοι προσέφεραν με τον δικό τους τρόπο στην ιστορική πορεία της ομάδας, δίχως να έχουν μέχρι σήμερα τιμηθεί, την Κυριακή πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα θα τιμηθούν δύο ακόμα άτομα. Πρόκειται για τος Φαίδρο Φαρμακαλίδη και Μαυρίκιο Άσπρου.

Οι εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα μισή ώρα πριν από την έναρξη των εντός έδρας αναμετρήσεων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα ολοκληρώνονται εντός 15 λεπτών.

Ο Φαίδρος Φαρμακαλίδης κατάγεται από τον Άγιο Μέμνωνα και αγωνίστηκε στην ομάδα για μια δεκαετία (1950-60), ως αμυντικός. Ξεχώρισε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς της εποχής που αγωνίστηκε. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο εν ζωή ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

Ο Μαυρίκιος Άσπρου κατάγεται από την Δερύνεια και αγωνίστηκε για 10 χρόνια στην ομάδα, φορώντας στην πλάτη τον αριθμό 8. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με άψογη τεχνική κατάρτιση που άφησε εποχή με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ