aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα οφέλη και οι πολλές δοκιμές

Ανόρθωση: Τα οφέλη και οι πολλές δοκιμές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι πολλές απουσίες που έχει η Ανόρθωση αυτή την περίοδο ήταν λογικό στο φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ να κάνουν δύσκολο το έργο του Γιούργκεν Στρέπελ ακόμη και για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Έτσι, ο Ολλανδός τεχνικός έκανε πολλές αλλαγές, δίνοντας παραλλήλως και την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές να πάρουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τα επίσημα ματς.

Το φιλικό 90λεπτο άλλωστε έγινε για να τεστάρει αγωνιστικές σκέψεις ο Στρέπελ, να διαπιστώσει ποιοι είναι σε καλή κατάσταση κι αν μπορεί να στηριχθεί πάνω τους ενόψει της συνέχειας. Ένας ποδοσφαιριστής που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο Κυριάκου. Ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, πήρε τα πρώτα του λεπτά για φέτος και έκανε πολύ καλό ματς. Πέτυχε ένα γκολ και έδωσε τις δύο ασίστ στο 3-1 επί της ΠΑΕΕΚ. Σίγουρα, ο Στρέπελ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον ακραίο επιθετικό και ίσως τον επιβραβεύσει στη συνέχεια, δίνοντάς του περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Πολύ καλά τα πήγε και ο Μικελτάντζε που πέτυχε τα δυο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, όμως αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο εκ πρώτης δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικό. Βασικοί ήταν κι οι Σωτηρίου, Εγγλέζου, Κοφί. Ο Βάργκιτς πήρε χρόνο μετά τον τραυματισμό του, όμως ο Δημητρίου φαίνεται να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Η τεχνική ηγεσία είδε κάποια πράγματα που ήθελε, έκανε τις δοκιμές της και πλέον έχει αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο για το σημαντικό ντέρμπι που ακολουθεί. Είναι σημαντικό για τον Στρέπελ να επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς χωρίς προβλήματα τραυματισμών, μιας και υπάρχουν οι δεδομένοι απόντες Κάτσαρ-Ιγκιεμπόρ (τραυματίες) και πιθανόν να μην παίξουν ξανά στο τρέχον έτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ