aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στα άδυτα των αποδυτηρίων της Λάτσι με τα ξύλινα παγκάκια (video)

Ανόρθωση: Στα άδυτα των αποδυτηρίων της Λάτσι με τα ξύλινα παγκάκια (video)

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

(ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ)

H Aνόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (18/7) στο γήπεδο της Λάτσι ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τους Αλβανούς που θα γίνει στις 18:00 (ώρα Κύπρου) της Πέμπτης (19/7).

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει προβάδισμα πρόκρισης με τη νίκη 2-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως η «Κυρία» πρέπει να παρουσιαστεί πειθαρχημένη και αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς η Λάτσι είναι πιο δυνατή εντός έδρας.

Μπορεί το γήπεδο της να είναι χωρητικότητας μόλις 2300 θέσεων, όμως οι Αλβανοί δημιουργούν θερμή ατμόσφαιρα. Ο απεσταλμένος του ραδιοφώνου του ACTIVE (107.4 & 102.5), της ιστοσελίδας Goal.com.cy και της εφημερίδας Goal News, Πανίκος Κωνσταντίνου «τρύπωσε» στα αποδυτήρια του γηπέδου και εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο.

Διαβάστε επίσης: «Πονοκέφαλος» οι βαριές μπάλες των Αλβανών

Χρόνια πίσω σε όλους τους τομείς οι Αλβανοί και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς ρίχνοντας μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί. Το θέαμα με τα ξύλινα παγκάκια στα αποδυτήρια δεν το συναντά κανείς στην Κύπρο, ούτε καν σε αγώνες αγροτικού.

Θυμίζουμε πως η διοίκηση της Λάτσι δεν μερίμνησε για τη διεξαγωγή συνέντευξης Τύπου των προπονητών, όπως συνηθίζεται πριν από κάθε ευρωπαϊκό αγώνα και ο Ρόνι Λέβι μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ με πρωτοβουλία της Ανόρθωσης, στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ