aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Πρέσινγκ στον Πλατέλλα!»

Ανόρθωση: «Πρέσινγκ στον Πλατέλλα!»

Ελλαδικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βαγγέλη Πλατέλλα από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Πλατέλλας είχε απασχολήσει παλαιότερα την ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε. Τη σεζόν που διανύουμε έχει 23 συμμετοχές και 8 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας.

Μπορεί να είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής, όμως όλα δείχνουν ότι δεν απασχολεί σοβαρά τους κυανόλευκους. Ίσως η εμπλοκή του ονόματος της Ανόρθωσης να έχει να κάνει και με επικοινωνιακούς λόγους ή με… μανατζεροκουβέντες.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας metrosport.gr αναφέρει:

«Μόλις εξασφαλιστεί μαθηματικά η άνοδος αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στο συμβόλαιο του Πλατέλλα. ΠΑΕ και ποδοσφαιριστής, όπως είχε γράψει η “Μ” τα έχουν βρει σε χρονική διάρκεια (τρία χρόνια) και οικονομικές απολαβές, οπότε βάσει των παραπάνω απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Ο Ελληνας μέσος έχει δώσει σαφή προτεραιότητα στην παραμονή του στο “Κλ. Βικελίδης”, ωστόσο δέχεται πρέσινγκ και άλλων ομάδων. Μία από αυτές φέρεται πως είναι η κυπριακή Ανόρθωση, η οποία τον έχει στα υπόψη της. Ο Πλατέλλας έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα το επιθυμεί, από τη στιγμή που η δέσμευσή του με τον Αρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά περιμένει την κλήση των ανθρώπων της εταιρίας, ώστε να τελειώσει θετικά το θέμα του. Αλλωστε, όπως του έχουν διαμηνύσει οι τελευταίοι, αποτελεί βασική μονάδα στα πλάνα για την χρονιά της επιστροφής στη Super League».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ