aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πάει γεμάτη στο Τσίρειο

Ανόρθωση: Πάει γεμάτη στο Τσίρειο

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει αύριο την Ανόρθωση μιας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στο Τσίρειο. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα προσπαθήσει στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται, με στόχο να παραμείνει στην τρίτη θέση και να κλείσει ιδανικά μία δύσκολη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το κατόρθωμα του Ντιούρις

Το θετικό είναι ότι ο Ρόνι Λέβι δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, έτσι εκτός απροόπτου όλοι οι παίκτες, ακόμη και ο Σεκού Σισέ, θα είναι στη διάθεσή του. Αυτό που θα επιδιώξει ο Ισραηλινός τεχνικός, αλλά και γενικά η Ανόρθωση, είναι να αποφύγει την μέτρια εμφάνιση της περασμένης βδομάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Πρέσινγκ στον Πλατέλλα!»

Θα πρέπει, όμως, να γίνει σημαντική βελτίωση σε όλες τις γραμμές για να μπορέσει η Ανόρθωση να φύγει με κέρδος από τη Λεμεσό. Γι’ αυτό εκτιμάται ότι κάποιες αλλαγές θα γίνουν στην ενδεκάδα του Ισραηλινού τεχνικού σε μια προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ