aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Νέα πορεία, αλλιώς… τρικυμία

Ανόρθωση: Νέα πορεία, αλλιώς… τρικυμία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι τέσσερις βαθμοί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για την Ανόρθωση σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιούν. Η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι αυτή που περίμεναν κόσμος, διοίκηση και ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται τάχιστα η ομάδα να γυρίσει τον τροχό ώστε να επανακτήσει καλή ψυχολογία και να δει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Το επικείμενο παιχνίδι με την Αλκή αποτελεί καλή ευκαιρία για να ξεκινήσει η αντεπίθεση. Η αντίπαλος δεν είναι σε καλή κατάσταση, φανέρωσε πολλές αδυναμίες, οπότε η «Κυρία» καλείται να τις εκμεταλλευθεί και να επιβεβαιώσει εν τέλει την ανωτερότητά της. Βέβαια, το γεγονός ότι η Αλκή δεν ξεκίνησε καθόλου καλά δεν σημαίνει ότι δεν έχει τον σεβασμό της Ανόρθωσης. Άπαντες όμως αντιλαμβάνονται ότι τυχόν νέα απώλεια βαθμών θα φέρει την ομάδα ακόμη πιο μακριά από την κορυφή και θα προκαλέσει… τρικυμία.

Γι’ αυτό κι όλοι είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο στον αγώνα της Κυριακής και να ξεδιπλώσουν αρετές που μέχρι σήμερα δεν είδαμε. Ένα δίλημμα που αντιμετωπίζει ο Λέβι είναι με τον Ντούρις. Αν θα τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα (δεν είναι σε καλή κατάσταση) ή αν θα επιλέξει τον Κατσαράβα. Να παίξει και με τους δύο στην κορυφή είναι απομακρυσμένο σενάριο. Απ’ την άλλη ίσως είναι μία ευκαιρία για τον Σλοβάκο απέναντι σε έναν πιο αδύνατο αντίπαλο να σκοράρει και να πάρει ψυχολογία. Πολλοί υποστηρίζουν ότι μόλις έρθει το πρώτο γκολ του Ντούρις, θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Από εκεί και πέρα ένα ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Κάτσαρ που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής, την ίδια ώρα που ο Ιγκιεμπόρ στα τελευταία δυο παιχνίδια ήταν από τους καλύτερους. Ο Νιγηριανός μπορεί να μην έχει πολλές συμπάθειες ως ποδοσφαιριστής, είναι όμως φανερή η διάθεση και η αποφασιστικότητα που δείχνει. Στοιχείο που δεν περνά απαρατήρητο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ