aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μεγαλώνει η οικονομική «τρύπα»

Ανόρθωση: Μεγαλώνει η οικονομική «τρύπα»

Η Ανόρθωση καλείτε να συνέλθει από το χαστούκι του αποκλεισμού από την Λάτσι. Αυτή την ώρα η διοίκηση της Ανόρθωσης καλείτε να διαχειριστεί δυο σημαντικά θέματα . Το οικονομικό και το αγωνιστικό.

Το αγωνιστικό είναι και θέμα του προπονητή και εκεί θα χρειαστεί και η συνδρομή του Ρόνι Λέβι για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει το μεγάλο κομμάτι αποχής, περίπου 35 ημερών, μέχρι και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Το οικονομικό είναι αυτό που πρέπει η διοίκηση του Ανδρέα Παντελή να αντιμετωπίσει  αλλά και να πάρει αποφάσεις. Αυτή την ώρα η χασούρα της Ανόρθωσης είναι το λιγότερο μισό εκατομμύριο. Και λέμε το λιγότερο γιατί αυτό προκύπτει από τους αγώνες που είχαν υπολογίσει στην Ανόρθωση να δώσουν στην Ευρώπη αφού ο στόχος που είχε τεθεί από τον Ανδρέα Παντελή ήταν να φτάσει μέχρι και τον τρίτο προκριματικό. Η Ανόρθωση αυτή την ώρα θα πάρει από την ΟΥΕΦΑ ένα ποσό των 215.000 ευρώ από την συμμέτοχη της στον πρώτο προκριματικό

Αν κατάφερνε να περάσει το εμπόδιο της Λάτσι θα έβαζε στο ταμείο ακόμα 225.000 ευρώ ακόμα και αν η Μόλντε κατάφερνε να την αποκλείσει. Αν η «Κυρία» πετύχαινε τον στόχο της και έφτανε μέχρι τον γ΄προκριματικό γύρο θα έβαζε στο ταμείο της ακόμα 235.000 ευρώ.

Είναι δεδομένο πως η Ανόρθωση χάνει και άλλα λεφτά από χορηγίες αλλά και από εισιτήρια αγώνων που θα έδινε η  Βαρωσιωτικη ομάδα και τα οποία θα ήταν μεγάλη οικονομική ανάσα με ποσά που θα έφταναν περίπου τις 200 χιλιάδες το μίνιμουμ. Παράλληλα, κάνεις δεν μπορεί να πει με απόλυτη βεβαιότητα ότι τα εισιτήρια διαρκείας που έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μετά την απόκτηση του Λαβορδε θα κινηθούν το ίδιο μετά τον αποκλεισμό αλλά και την απογοήτευση που επικρατεί στον κόσμο της Ανόρθωσης.

Όλα αυτά σε συνάρτηση με τα συμβόλαια των Ντιουρίς, Κατσαράβα, Λαβόρδε και Ράγιος που είναι στα 250 χιλιάρικα μίνιμουμ για τον καθένα δημιουργούν υποχρεώσεις που θα πρέπει η διοίκηση της Ανόρθωσης να βρει τρόπους να καλύψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ