aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με προσοχή για την πρόκριση

Ανόρθωση: Με προσοχή για την πρόκριση

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Ανόρθωση, έχει να δώσει σήμερα και αγώνα κυπέλλου. Μια αναμέτρηση η οποία με τις εξελίξεις να τρέχουν στον σύλλογο της Αμμοχώστου, έχει πέσει στα… χαμηλά.

Βέβαια, θα χρειαστεί να δοθεί η πρέπουσα σημασία από τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Οθέλλου και να μην έρθει κάποια νέα σφαλιάρα που θα ταρακουνήσει ακόμη περισσότερο το ήδη πληγωμένο καράβι της Ανόρθωσης.

Ο Σαράβια προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του όσο γίνεται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και τους ζητά να αντιδράσουν, να κερδίσουν και να αποκτήσουν καλύτερη ψυχολογία. Εκτός πλάνων είναι οι Καρλίτος, Αγιλάρ και Καλντερόν.

Ο Αγιλάρ ακολούθησε χθες μέρος του κανονικού προγράμματος, αλλά θα προφυλαχθεί σήμερα, όπως και ο Καλντερόν που δεν δείχνει να έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Εκτιμάται ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ