aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μαζεμένα τα προβλήματα

Ανόρθωση: Μαζεμένα τα προβλήματα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το ντέρμπι της Ανόρθωσης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δεν έφερε μόνο τη βαριά ήττα με 4-0, αλλά έφερε και δύο σημαντικές απώλειες για την ομάδα της Αμμοχώστου ενόψει και του αγώνα πρωταθλήματος με το Παραλίμνι που ακολουθεί. Και αυτό γιατί η ομάδα της Αμμοχώστου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ντουγκλάο και Μπεσάτ, οι οποίοι ήταν στο όριο των καρτών και δέχθηκαν κάρτα.

Έτσι χάνουν τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Ανησυχία υπάρχει για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ και έφυγε από το γήπεδο κουτσαίνοντας και με δεμένο πόδι. Οι εξετάσεις οι οποίες θα περάσει θα είναι διαφωτιστικές για το μέγεθος του προβλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο απογοητευτικός Βάργκιτς φέρνει μετεγγραφή κίπερ

Στην «Κυρία» δεν θα ήθελαν με τίποτα να χάσουν τον Κροάτη στόπερ αυτή την περίοδο και θα περιμένουν να μάθουν τα νεότερα για την κατάστασή του. Λογικά στο ματς κυπέλλου της Τετάρτης είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Τα ίδια ισχύουν και για τον Ντούρις που έγινε αλλαγή στα αρχικά στάδια του ματς λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ