aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η «Κυρία» θέλει τον Σλοβάκο της

Ανόρθωση: Η «Κυρία» θέλει τον Σλοβάκο της

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι ίσως το πιο δύσκολο στοίχημα για τη διοίκηση της Ανόρθωσης ενόψει και της νέας σεζόν. Το να μπορέσει να καταφέρει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Μίχαλ Γκιουρίς και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σλοβάκος επιθετικός είναι δανεικός από την Όρενμπουργκ και οι επιδόσεις του είναι τέτοιες που θα ήταν τρελός ο Λέβι να μην τον θέλει και του χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Γκιούρις: Περίπτωση γεμάτη με… αγκάθια

Πόσο εφικτό είναι, όμως, να γίνει κάτι τέτοιο; Το συμβόλαιό του είναι πολύ υψηλό και όπως ο αναπληρωτής πρόεδρος Κυριακός Γιάγκου δήλωσε θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα που θα είναι προς όφελος της ομάδας για να μείνει: «Είναι δύσκολη περίπτωση. Θέλουμε να τον κρατήσουμε όμως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Είναι θέμα η ομάδα του σε ποια θέση θα τερματίσει. Αν καταφέρει να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας αλλάζουν τα δεδομένα. Αν παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία τότε υπάρχει περιορισμός στους ξένους και αυτό είναι κάτι που και τώρα έπαιξε το ρόλο του για να έρθει στην ομάδα μας. Θα το δούμε».

Διαβάστε επίσης: Ο Ντιούρις «καρφώνει» και στην Μπανγκόνγκ (video)

Με λίγα λόγια η Ανόρθωση θα έχει περισσότερες ελπίδες να τον κρατήσει αν δεν μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία της Ρωσίας η ομάδα στην οποία ανήκει. Ο ίδιος πάντως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην Ανόρθωση, τις συνθήκες που βρήκε στην Κύπρο, τον κόσμο αλλά και τα κίνητρα που έχει για να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή, ο πρώτος σκόρερ της «Κυρίας», βρίσκεται στην Ταϊλάνδη όπου έχει υποχρεώσεις με την εθνική Σλοβακίας και όπως φαίνεται δεν λέει με τίποτα να αφήσει το πόδι από το γκάζι. Η εθνική του ομάδα αντιμετώπισε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε παιχνίδι για το Kings Cup και επικράτησε με 2-1. Το δεύτερο τέρμα των Σλοβάκων πέτυχε ο Γκουρίς με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ