aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η ειλημμένη απόφαση και το οικονομικό κόστος της

Ανόρθωση: Η ειλημμένη απόφαση και το οικονομικό κόστος της

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην πόρτα της εξόδου του «Αντώνης Παπαδόπουλος» βρίσκεται ο Ρόνι Λέβι. Εντός της ημέρας, εκτός απροόπτου, θα εκδοθεί το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον Ανδρέα Παντελή να του ανακοινώνει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που λήφθηκε σε χθεσινή συνεδρία.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αφού «καθαρίσει» με Λέβι, η… μπάλα στον Κετσπάγια

Τα πλείστα μέλη της διοίκησης τάχθηκαν υπέρ της αποχώρησης του Ισραηλινού προπονητή κρίνοντας πως, η ομάδα δεν μπορεί να πορευθεί άλλο μαζί του αφού θα πρέπει κάτι να αλλάξει και η Ανόρθωση να βρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών. Γι’ αυτό και εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο να ενημερώσει τον Λέβι για την απόφασή τους. Το οικονομικό είναι κάτι που προβληματίζει έντονα αφού ο Ισραηλινός διατηρεί κλειστό διετές συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση από την Ανόρθωση για το θέμα Ρόνι Λέβι

Θα γίνει προσπάθεια ώστε να λυθεί η συνεργασία τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον Σύλλογο, προσδοκώντας ότι ο Λέβι θα δείξει κατανόηση. Η απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Λέβι, παρόλο που για κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στην χθεσινή ανακοίνωση της διοίκησης, λήφθηκε γιατί έχει εξαντληθεί η υπομονή διοικούντων και κόσμου. Η ομάδα σε έξι επίσημα παιχνίδια έχει παρουσιάσει προβληματική εικόνα και σημαντικό μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό χρεώνεται στον Λέβι.

Διαβάστε επίσης: Το ερωτηματικό στο θέμα Λέβι και η απειθαρχία στην Ανόρθωση

Την ίδια ώρα, μεγάλη μερίδα του κόσμου της Ανόρθωσης άρχισε να ζητά επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θεωρείται σίγουρος πως είναι ένα όνομα που θα «παίξει» τις προσεχείς μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ