aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ένα το δίλημμα για τον Ρόνι Λέβι

Ανόρθωση: Ένα το δίλημμα για τον Ρόνι Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αντίστροφα μετρούν στην Ανόρθωση για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Η «Μεγάλη Κυρία» ψάχνει τρόπους για να μπορέσει να αντιδράσει μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, θέλοντας να μπει στον δρόμο των επιτυχιών. Τέσσερα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει στο πρωτάθλημα είναι πολλά, ενώ τρεις ήττες και μία ισοπαλία είναι κακός απολογισμός.

Όλα αυτά φέρνουν τους παίκτες του Ρόνι Λέβι να έχουν πίεση, αν και βαθμολογικά δεν υπάρχουν κίνητρα. Αυτό που θέλει να αποφύγει ο Ισραηλινός είναι να μην πάρει η ομάδα του την κάτω βόλτα και να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές ότι η απουσία κινήτρων δεν αποτελεί πρόβλημα σε περίπτωση αποτυχιών.

Ο τεχνικός των κυανολεύκων έδειξε ότι δεν σκέφτεται να κάνει αλλαγές σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για περίοδο που πρέπει η Ανόρθωση να ανεβάσει στροφές και να είναι πανέτοιμη ενόψει των αγώνων κυπέλλου στα ημιτελικά. Γι’ αυτό και κόντρα στον Απόλλωνα δεν θα κάνει κινήσεις που θα εκπλήξουν, δεδομένου ότι είναι εκτός πλάνου οι τιμωρημένοι Κόπριβετς και Μίτροβιτς.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Παπαδόπουλος, δεξιός μπακ ο Γκάμπριελ, αριστερός μπακ ο Σάντος και κεντρικοί αμυντικοί ο Ερέρο με έναν εκ των Σιβού και Καλδερόν. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βίκτορ, Ράγιος και ένας εκ των Οικονομίδη και Σιβού (αναλόγως ποιος θα παίξει στην άμυνα). Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άλβες και στα άκρα οι Ολιβέιρα και Καλό.

Ουσιαστικά οι δέκα της ενδεκάδας είναι δεδομένοι. Αν αγωνιστεί βασικός ο Οικονομίδης, ο Σιβού θα μείνει στην άμυνα. Διαφορετικά, αν προτιμηθεί ο Καλδερόν, ο Νιγηριανός θα μεταφερθεί στη μεσαία γραμμή και θα μείνει στον πάγκο ο Κύπριος μέσος. Με τα δεδομένα που ισχύουν θεωρείται αποκλεισμένο το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα ο Λέβι. Η Ανόρθωση πήρε δυο βαθμούς από τον Απόλλωνα στην τρέχουσα σεζόν και τώρα θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο και να γίνει η πρώτη ομάδα που θα του επιβληθεί μετά από 22 αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ