aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Μπαμ» με διεθνή Βραζιλιάνο! (videos)

Ανόρθωση: «Μπαμ» με διεθνή Βραζιλιάνο! (videos)

Την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου Ραφίνια Μπουένο, ανακοίνωσε το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης. Πρόκειται για μια ηχηρή μεταγραφή, μιας και το βιογραφικό του Βραζιλιάνου είναι γεμάτο τρόπαια και διακρίσεις.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση: «Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση, του Βραζιλιάνου φουτσαλιστή Ραφίνια. Γεννήθηκε στις 21/09/1992, αν και νεαρός, το βιογραφικό του να είναι πλούσιο σε διακρίσεις και είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, συμπεριλαμβανομένου και των ανδρών.

Άρχισε την καριέρα του στο φούτσαλ, από την AABB (ακαδημίες της Κορίνθιανς), με την οποία έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του Campeonato Metropolitano. Από το 2010 μέχρι το 2012, αγωνίστηκε με την ομάδα κάτω των 20, της Κορίνθιανς. Εκεί, ο Ραφίνια, σάρωσε τα πάντα στο διάβα του, καθώς μέσα σε 2 χρόνια πανηγύρισε τις κατακτήσεις 7 πρωταθλημάτων, σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Παράλληλα, το 2012 με την πανεπιστημιακή ομάδα της Βραζιλίας, κάτω των 20, αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πανεπιστημίων στην Πορτογαλία. Το 2013 σε επίπεδο ανδρών πλέον με την Κορίνθιανς, κατέκτησε το περιφερειακό πρωτάθλημα του Σάο Πάολο, ενώ ήρθε δεύτερο στο δεύτερο εν τάξει κύπελλο της περιφέρειας το Copa Federação. Σε εθνικό επίπεδο έφθασε μέχρι τα ημιτελικά της Liga Nacional.

rafinia2

Οι διακρίσεις του Ραφίνια, όμως δεν σταματούν εδώ για το 2013, καθώς με το εθνόσημο στο στήθος, κατέκτησε το Intercontinental Futsal Cup που διεξήχθη στη Βραζιλία, όπως επίσης και το διεθνές τουρνουά που έγινε στο Βιετνάμ.

Γεμάτο επιτυχίες ήταν και το 2014, μιας και με τα χρώματα πλέον της Brazil Kirin, κατέκτησε το Εθνικό πρωτάθλημα Βραζιλίας αλλά και το περιφερειακό του Σάο Πάολο. Αξίζει να σημειωθεί, πως την ίδια χρονιά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πανεπιστημίων, που είχε γίνει στη Μάλαγα, κατετάγη δεύτερος.

Το 2015 αγωνίστηκε με την Sao Jose, με την οποία ήρθε δεύτερος στο Copa TV Vanguarda, ενώ έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του περιφερειακού πρωταθλήματος του Σάο Πάολο. Την περσινή χρονιά, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Juventude. Καλωσορίζουμε τον Ραφίνια στην Ανόρθωση, του οποίου ευελπιστούμε οι διακρίσεις να συνεχιστούν και με τη φανέλα της Ανόρθωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ