aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑναζητώντας την έξτρα ώθηση

Αναζητώντας την έξτρα ώθηση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εξαιρετικά σημαντικό κρίνεται το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη στη Λεμεσό, μιας και στην Ανόρθωση θεωρούν ότι θα είναι κρίσιμο και στον τομέα της ψυχολογίας. Ένα τρίποντο στο Τσίρειο, σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, θα δώσει σημαντική ώθηση στην ομάδα για να βρει ρυθμό και να πιστέψει περισσότερο στις δυνατότητές της.

Στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές να πάρουν τα πάνω τους. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι αρκετά καλό, παρά την ισοπαλία στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα καταφέρει να παρουσιαστεί καλύτερη και κυρίως αποτελεσματική.

Χθες, μέσω της επίσημης σελίδας της Ανόρθωσης στο Facebook, η διοίκηση έστειλε σύνθημα νίκης, γραμμένο σε τρεις γλώσσες: στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα ισπανικά. Το μήνυμα ήταν το εξής: «Όλοι μαζί για τη νίκη».

Σε ό,τι αφορά στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Αντόνιο Πούτσε θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Κολούνγκα θα είναι στο αρχικό σχήμα, ο Ρίος θα μείνει στον πάγκο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Πελέ. Θυμίζουμε ότι ο Ερέρο είναι εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού του.

Ο προπονητής έχει συλλέξει πολλές πληροφορίες για τον Άρη και σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί ότι η ομάδα του θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού. Οι κυανόλευκοι υπολογίζουν ότι την Κυριακή, αρκετός κόσμος θα ακολουθήσει την ομάδα στο Τσίρειο. Ο κόσμος θέλει να βρεθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά στην ακαδημία, φαίνεται να γίνονται σκέψεις από πλευράς διοίκησης για αλλαγές. Τον τελευταίο καιρό, όλο και αυξάνονται τα παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας και αυτό φαίνεται να προβληματίζει αρκετά τη διοίκηση. Η τελευταία θεωρεί το κεφάλαιο ακαδημία εξαιρετικά σημαντικό από κάθε άποψη. Έτσι είναι πιθανό να παρθούν αποφάσεις ακόμη και για ριζικές αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ