aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναζητώντας την επιθετική ώθηση

Αναζητώντας την επιθετική ώθηση

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Έμφαση (και) στην επιθετική βελτίωση συνεχίζει να δίνει η Ανόρθωση, με το τεχνικό επιτελείο να εκτιμά πως ο χρόνος κυλά υπέρ των ποδοσφαιριστών. Ειδικότερα των φορ και των μεσοεπιθετικών, οι οποίοι δουλεύουν για να μάθουν καλύτερα ο ένας τις κινήσεις του άλλου στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βγάζουν περισσότερες τελικές πάσες και προσπάθειες. Να μην στηρίζεται η ανάπτυξη μόνο από τα πόδια του Ράγιος.

Για κάποιους παίκτες, όπως εκτιμούν οι κυανόλευκοι, το ζήτημα είναι να ανοίξουν λογαριασμό στο σκοράρισμα ώστε να εκτινάξουν στα ύψη τη ψυχολογία τους και να βρουν τη ρέντα που ψάχνουν. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσουν για παράδειγμα τον ιδιαίτερα δραστήριο Καμαρά. Περιμένουν επίσης την έκρηξη του Σισέ, θεωρούν δεδομένη την κλάση του Αμπντουλάγεφ και αισιοδοξούν πως ο Παλάνκα θα κάνει τη διαφορά στη συνέχεια. Πολύτιμη μονάδα στην επίθεση, αν πάρει τον απαιτούμενο χρόνο, έχει τα φόντα να αποδειχθεί ξανά ο Άλβες.

Η αυτοπεποίθηση είναι πλέον ευδιάκριτη στην ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητη, μετά από 4 αγωνιστικές, με ηχηρότερη επιτυχία της, την τελευταία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Ένας απολογισμός που δίνει κίνητρο στους παίκτες για να προσηλωθούν στον νέο τους στόχο για διεύρυνση των νικών τους, στο δύσκολο μεθαυριανό τους παιχνίδι με τη Δόξα.

Προχθές, η διοίκηση της Ανόρθωσης παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές, στα μέλη του τεχνικού επιτελείου και το προσωπικό, σε ταβέρνα στη Λάρνακα. Μια συνάντηση που εδραιώνει το καλό και οικογενειακό κλίμα εντός της ομάδας, η οποία επικεντρώθηκε στον αγώνα της Δευτέρας με τη Δόξα, τον οποίο αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ