«Αν υπάρξει νέα αναβολή, τότε… χάσαμε το τρένο»


Για όλους και για όλα μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και στον προγραμματισμό της “Κυρίας”.

Αναλυτικά:

Για το διοικητικό αδιέξοδο: «Είμαστε στην ίδια φάση που ήμασταν πριν την 25η Μαΐου, δηλαδή γενική συνέλευση του συλλόγου, μη υποβολή υποψηφιοτήτων. Τότε ας πούμε πως υπήρχε η δικαιολογία πως δεν είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την εταιρεία, τώρα έχουν ξεκαθαρίσει. Ο κύριος Πουλλαΐδης γνωστοποίησε πως θα δώσει τα δικαιώματα ψήφου στο σύλλογο, αλλά πάλι δεν εμφανίστηκε κανείς, παρά το γεγονός πως υπήρχε μια φημολογία και λέχθηκε πως θα υπάρξει ένας συνδυασμός. Πλέον, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Δεν μπορούμε να φύγουμε τη Δευτέρα από την γενική συνέλευση και να μην υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Αν συζητούμε μετά τη Δευτέρα και υπάρχει νέα αναβολή, τότε… χάσαμε το τρένο. Θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα άμεσα στο μυαλό μας και να αναλάβουμε δράση. Δεν υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο. Ήδη, τα κριτήρια Ιουνίου μας… απειλούν. Θα βοηθήσει όσο μπορεί ο κύριος Πουλλαΐδης, ήδη ξεκίνησε τη βοήθειά του. Βοηθά βεβαίως και άλλος κόσμος, όπως οι επιφανείς Ανορθωσιάτες, αλλά και ο κόσμος με τα διαρκείας τους και εκτιμούμε αφάνταστα τη βοήθειά τους σε τέτοιους δύσκολους καιρούς. Αν δεν έρθουν όμως παράγοντες κοντά, να… βάλουν νερό στο κρασί τους και να σχηματίσουν ένα διοικητικό σχήμα και να αναλάβουν δράση, τότε θα έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Δεν έχει ουσία να συζητάμε για ανεπίσημο ενδιαφέρον. Αυτός που ενδιαφέρεται, είχε την ευκαιρία του μέχρι χθες. Έστω και την υστάτη θα πρέπει να έχουμε εξελίξεις ώστε η Ανόρθωση να έχει μια καινούρια διοίκηση. Δεν μειώνω την τωρινή διοίκηση σε κανένα σημείο, ακόμη προσπαθεί να λύσει τα όποια προβλήματα και λειτουργούν το διοικητικό κομμάτι μέχρι να έρθει η επόμενη μέρα».

Για τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης  Μπενίτο και Πούτσιε: «Η αλήθεια είναι ότι έχω δει κάποια δημοσιεύματα και προέρχονται από μια πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση. Θα πρέπει όμως και αυτά να σταματήσουν. Υπάρχει τεχνικός διευθυντής, υπάρχει προπονητής, τώρα αν έρθει μια νέα διοίκηση και θα πάρει κάποιες αποφάσεις είναι ευπρόσδεκτη. Θα πρέπει, όμως, πρώτα να υπάρξει νέα διοίκηση. Από τη στιγμή που δεν βγαίνει κανένας μπροστά και κανένας δεν βάζει υποψηφιότητα μέσα στα χρονικά όρια, δεν γίνεται αυτό. Είχαμε διορία από τις 25 Μαΐου. Δεν μπορούμε να βγούμε και να λέμε στον κόσμο για τον τεχνικό διευθυντή και διάφορα άλλα. Ας αποκτήσουμε πρώτα καινούρια διοίκηση και εμείς θα σταθούμε στο πλευρό τους. Προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν παίκτες οι δύο Ισπανοί. Ό,τι γίνεται τώρα έχει την κριτική του και το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορούμε να καθόμαστε αδρανείς στον αυτόματο πιλότο και να περιμένουμε τις εξελίξεις».

Για τη συνέλευση: «Είναι σημαντικό να έρθουν και τα μέλη, να υπάρξει προσέλευση, να συζητηθούν όσα θέματα χρειάζονται, αλλά να μην μείνουμε στα λόγια».

Για το γεγονός πως το ποδοσφαιρικό κομμάτι θα το διαχειρίζεται το σωματείο: «Στην πρόθεση του κύριου Πουλλαΐδη αυτό εξάγγειλε, αλλά αν αυτό φέρνει νέα προβλήματα. Θα πρέπει να προβληματιστούμε. Τη Δευτέρα θα πρέπει να συζητηθούν όλα αυτά τα θέματα».

Για τον Γιώργο Παπαδόπουλο: «Υπάρχει μια λίστα από ποδοσφαιριστές που είναι στα υπόψιν. Αξιολογείται και θα προχωρήσουμε αναλόγως στην πορεία. Δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο με οποιονδήποτε».

Για τον προγραμματισμό: «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που θεωρητικά είναι κοντ,ά αλλά το γνωρίζετε πως αν δεν πέσουν υπογραφές τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα προσπαθήσουμε και στη συνέχεια να προχωρήσει και ο προγραμματισμός. Ήδη στενεύουν τα περιθώρια, η ομάδα ξεκινάει όπου να ’ναι την προετοιμασία και ο προπονητής θα χρειαστεί το υλικό για να δουλέψει».

Για τον Λαΐφη: «Δεν μας ενοχλεί καθόλου να υπάρχει ενδιαφέρον από οπουδήποτε για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μας. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις. Η καλύτερη πρόταση είναι από την Αούστρια Βιέννης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία πρόταση αποδεκτή. Αν και εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί οικονομικά, τότε θα προχωρήσουμε. Επειδή χρειαζόμαστε λεφτά, δεν σημαίνει πως θα βάλουμε έξτρα πίεση στους εαυτούς μας και να πούμε “ΝΑΙ” σε κάποια πρόταση που δεν αντικατοπτρίζει την αξία του ποδοσφαιριστή. Είναι ευπρόσδεκτες όλες οι προτάσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ