aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑν όχι τώρα, τότε πότε...

Αν όχι τώρα, τότε πότε…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στα τελευταία έξι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Ανόρθωση μετρά τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες απέναντι στην ΑΕΚ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης.

Και ασφαλώς ουδείς στον σύλλογο θέλει το εν λόγω αρνητικό στατιστικό να διευρυνθεί. Οι κυανόλευκοι θα τα δώσουν όλα ώστε να φτάσουν σε ένα σπουδαίο «διπλό» και να παραμείνουν έτσι στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ΑΕΚ μετρά πολλές και σημαντικές απουσίες, αφού εκτός αποστολής είναι πέντε βασικοί της παίκτες, τέσσερις εκ των οποίων αγωνίζονται μάλιστα στη μεσαία γραμμή. Όπως γίνεται αντιληπτό, η «Κυρία» θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις όποιες αδυναμίες πιθανόν παρουσιάσει τον νευραλγικό χώρο του κέντρου και να επιβάλει τους δικούς της κανόνες στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νεόφυτος Λάρκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Βίκτορ και στον τραυματία Μακρή. Ο Ντλόβου έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή όμως δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού μετά και τα όσα προηγήθηκαν.

Είναι λογικό ο Λάρκου να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού στον αγώνα με την Ομόνοια η ομάδα του παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Το γεγονός ότι ο Ορλάντι προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αποτελεί ασφαλώς μια επιπλέον επιλογή για τον Κύπριο τεχνικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, στο δεξί άκρο της άμυνας ένας εκ των Τζανακάκη, Γκάμπριελ και αριστερά ο Νούχου. Σε ρόλο κεντρικών αμυντικών θα δούμε τους Σβεχλέν και Λαΐφη. Στη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχουν οι Μαϊσουράντζε, Πελέ και Μαρτίνες. Απ’ εκεί και πέρα προκύπτουν γρίφοι.

Ο Ορλάντι πιθανό να βρίσκεται στο ένα άκρο της επιθετικής γραμμής, ο Γκονσάλβες στο άλλο και στην κορυφή να αγωνισθεί ο Κουλούρης. Υπάρχει και το σενάριο που λέει πως θα παίξει στην κορυφή ο Γκονσάλβες, θα πάει δεξί μπακ ο Τζανακάκης και δεξί χαφ ο Γκάμπριελ. Το σημαντικό για τον Λάρκου είναι όποιοι κι αν παίξουν να μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ