aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆγχος και πίεση… μηδέν για την «Κυρία»

Άγχος και πίεση… μηδέν για την «Κυρία»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στη Λεμεσό θα βρεθεί σήμερα η Ανόρθωση, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να θέλει να τερματίσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως επί της ουσίας δεν έχει κανένα άγχος μιας και εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμη κι αν τερματίσει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επομένως οι παίκτες του Ρόνι Λέβι θα κατέβουν στο γήπεδο χωρίς ιδιαίτερο άγχος και πίεση, με στόχο να πάρουν βαθμό ή και βαθμούς. Η Ανόρθωση θυμίζουμε ότι είχε αποκλειστεί από το κύπελλο από τον Απόλλωνα και αυτό ίσως αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πάει γεμάτη στο Τσίρειο

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα (πλην του τραυματία Καμαρά) και ο Ισραηλινός τεχνικός έχει προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα μπορούσε. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξί μπακ ο Στρούνα, αριστερό μπακ ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να κινούνται οι Ιγκιεμπόρ, Βίκτορ και λίγο πιο μπροστά τους ο Ράγιος. Στα «φτερά» της επίθεσης ίσως δούμε τους Καρλίτος και Αμπντουλάγιεφ, μιας και ο Σισέ δεν είναι 100% έτοιμος. Στην κορυφή δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κινείται ο Γκιουρίς.

Αυτό που θέλει να δει ο Ρόνι Λέβι από τους παίκτες του είναι μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Η Ανόρθωση δεν θα έχει τόση κούραση όπως την προηγούμενη αγωνιστική και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη και πιο αποφασισμένη για να παλέψει για τη νίκη. Άλλωστε, έδειξε μέχρι σήμερα ότι δεν ξεχωρίζει παιχνίδια και παλεύει πάντα για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το ίδιο θα κάνει και μέσα στη Λεμεσό απέναντι στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ