Αυτοί… κρύβονται πίσω από το ενδιαφέρον της Αϊντχόφεν για Λαΐφη


ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Μπορεί σε κάποιους να προκάλεσε έκπληξη το ενδιαφέρον της Αϊντχόφεν για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη και πως ο ποδοσφαιριστής είναι στο μικροσκόπιο της Ολλανδικής ομάδας, όμως η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

Οι ιθύνοντες της Αϊντχόφεν πάντοτε “ψάχνουν” για παίκτες με προοπτική ανέλιξης και ένας εξ αυτών είναι και ο Κύπριος διεθνής, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που αφενός μπορεί να προσφέρει στο αγωνιστικό μέρος κι αφετέρου μπορεί να πωληθεί αργότερα με αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

CYTAVISION - Live Sports

Το όνομα του Λαΐφη… έπεσε στο τραπέζι αρχικά από τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ανόρθωσης, Σταν Φαλξ, ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί επαφές με την Ολλανδική ομάδα, ενώ με κολακευτικά σχόλια για τον Παραλιμνίτη άσο αναφέρθηκε και ο Φρανκ Άρνεσεν (επίσης πρώην τεχνικός διευθυντής της Αϊντχόφεν), ο οποίος είχε ενδιαφερθεί παλαιότερα για τον ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα όταν βρισκόταν στον ΠΑΟΚ.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, η αρχική τιμή του αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ.