aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑδιαπραγμάτευτος ο στόχος της Ανόρθωσης

Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της Ανόρθωσης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με την Ανόρθωση να είναι στο -7 από την κορυφή και στο +1 από την τέταρτη θέση, είναι ξεκάθαρο πως δεν την παίρνει για απώλεια βαθμών. Απέναντι στον Ερμή στην έδρα της, θέλει νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνει στην 3η θέση και να εκμεταλλευθεί τυχόν απώλεια βαθμών ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο.

Ο Ρόνι Λέβι θα αφήσει εκτός ενδεκάδας, όπως όλα δείχνουν, τον ανέτοιμο Ντουγκλάο που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, έτσι ώστε να τον έχει στη διάθεση του στη συνέχεια που ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων θα είναι μεγαλύτερος. Δεν υπολογίζεται ο Αρτυματάς, που θέλει ακόμη περίπου ένα 20ήμερο για να είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην αποστολή.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένεται να προκύψουν πολλές αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Στρούνα, στο αριστερό ο Πράνιτς και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σίλντενφελντ και Βίκτορ, λόγω της απουσίας του Ντουγκλάο. Στην μεσαία γραμμή, οι Ιγκιεμπόρ και Γκάντζεφ (τη θέση διεκδικεί και ο Οικονομίδης) θα έχουν ανασταλτικό ρόλο και πιο μπροστά ως επιτελικός θα είναι ο Ράγιος. Στα άκρα της επιθετικής γραμμής ο ένας θα είναι σίγουρα ο Καρλίτος, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Πιθανό ο Λέβι να προτιμήσει τον Αμντουλάγιεφ ή  ακόμη και τον Παλάνκα, καθώς ίσως να θελήσει να προφυλάξει τον Σισέ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Γκιουρίς, που άρχισε να βρίσκει ρυθμό και να σκοράρει.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλό και ο Λέβι έχει δουλέψει με τους παίκτες του την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο σημερινό ματς. Ο Ερμής, άλλωστε, παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αλλά και προσοχή για να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ