aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Fair Play» στη φανέλα, αλλά... fair play δεν τηρήθηκε

Ανόρθωση: «Fair Play» στη φανέλα, αλλά… fair play δεν τηρήθηκε

Δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι Παραλιμνίτες για τη φάση κατά την οποία ισοφαρίστηκαν (1-1) από την Ανόρθωση, αφού οι παίκτες της «Κυρίας» δεν τήρησαν το fair play κι έπιασαν απροετοίμαστους τους γηπεδούχους, σκοράροντας στην πρώτη τους προσπάθεια για γκολ στο 74’!

Η τραγική ειρωνεία είναι, ότι, στο μπροστινό μέρος της φανέλας της Ανόρθωσης διαφημίζεται το «Fair Play». Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα ως γνωστόν, και αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους βυσσινί, οι οποίοι αν είχαν όρεξη για χιούμορ, θα έκαναν και μία αναφορά-τρολάρισμα για αυτό το οποίο αναγράφεται στη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου.

Εδώ που τα λέμε, αν δεν προσέξατε τη στιγμή που σουτάρει την μπάλα ο Νόσα Ιγκιεμπόρ πριν από τη φάση της ισοφάρισης (δείτε εδώ), προσέξτε την.

Ίσως ο Νιγηριανός να ήθελε να επιστρέψει την μπάλα στον αντίπαλο (άτσαλα την έστειλε στο αντίπαλο γήπεδο) και όχι να τη στείλει στους συμπαίκτες του για να ισοφαρίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ