Αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ!

Η ΡΗΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΑΪΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019


 

 

Κάτι σαν πασχαλινό δώρο, αφού ο Λαΐφης είναι μακράν ο πιο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών της «Κυρίας» και ταυτόχρονα το πιο δυνατό περιουσιακό της στοιχείο. Όπως είναι γνωστό, με προτροπή τού τότε τεχνικού διευθυντή της «Κυρίας» Τεντ φαν Λίουεν, τον Νοέμβριο του 2014, ο Λαΐφης είχε υπογράψει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Μάιο του 2017.

Τώρα προσθέτει άλλα δύο χρόνια στη χρονική διάρκεια, με τις απαραίτητες αναπροσαρμογές-διορθώσεις στις απολαβές του, αφού αν και ο κορυφαίος ίσως Κύπριος ποδοσφαιριστής ήταν από τους πιο χαμηλόμισθους παίκτες της «Κυρίας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Goal.com.cy» κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης συμφώνησε με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2019. Πουλλαΐδης και Λαΐφης έδωσαν τα χέρια, ετοιμάστηκαν μάλιστα και τα σχετικά συμβόλαια τα οποία θα υπογραφούν εντός των ημερών, ενδεχομένως την Τρίτη του Πάσχα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου επιβεβαίωσε χθες το μεσημέρι την είδηση της ιστοσελίδας μας και ανέφερε ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν όταν πέσουν και οι υπογραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», στο νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2019 περιλαμβάνεται σχετική ρήτρα που προνοεί ότι θα μπορεί να μείνει ελεύθερος αν μπει στο ταμείο της Ανόρθωσης ένα ποσό που αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ! Κι επειδή ήδη το όνομα του Λαΐφη απασχόλησε αρκετές φορές το μετεγγραφικό παζάρι, αν μη τι άλλο η επέκταση του συμβολαίου διασφαλίζει και τον ίδιο και την Ανόρθωση.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Λαΐφη, η επέκταση του συμβολαίου του με την Ανόρθωση ήταν μονόδρομος. Με τον τρόπο αυτό ο διεθνής μεσοαμυντικός θέλησε να εκφράσει την ικανοποίησή του στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας. Φέρεται μάλιστα να ανέφερε στον Χρίστο Πουλλαΐδη ότι η Ανόρθωση είναι η μοναδική του επιλογή από την Κύπρο και το μόνο που μπορεί να αλλάξει τα σχέδιά του είναι μια καλή πρόταση από το εξωτερικό. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Ανόρθωση δεν θα σταθεί εμπόδιο.

ΜΕΣΩΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ