aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑν επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση…

Αν επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρνητικά απάντησε χθες η διοίκηση της Ανόρθωσης στην πρόταση ύψους 400.000 ευρώ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη από την Αούστρια Βιέννης.

Ο πρόεδρος της «Κυρίας», Χρήστος Πουλλαΐδης, θεωρεί ότι το ποσό που προσφέρουν οι Αυστριακοί δεν είναι στα πλαίσια που έχει θέσει ο σύλλογος για την πώληση του ποδοσφαιριστή και γι’ αυτό απάντησε αρνητικά, αν και στην πρόταση που δέχθηκε, προσφέρεται και μπόνους 100.000 ευρώ σε περίπτωση που η Αούστρια μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αν η ομάδα του Τόρστεν Φινκ επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση που θα πλησιάζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, χώρια το μπόνους, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση Λαΐφη. Η Αούστρια ξεκινά αύριο την προετοιμασία της και θέλει το συντομότερο να ξέρει τι θα γίνει με τον Λαΐφη. Αν θα επανέλθει με νέα πρόταση αυτό θα γίνει άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση θα στρέψει σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή της.

Ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης θέλει πολύ να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και γι’ αυτό δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα, ακόμη κι αν δεν συμφωνηθεί η μετακίνηση του στην Αούστρια. Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε επαφή και με άλλες ομάδες και κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν μια ικανοποιητική πρόταση που δεν θα αφήνει περιθώρια στην Ανόρθωση να πει «όχι». Από τη στιγμή που υπάρχει και η ρήτρα των 600.000 ευρώ, τότε η ομάδα που θα προσφέρει μισό εκατομμύριο λογικά μπορεί να τον αποκτήσει.

Ο Λαΐφης βρίσκεται σε μια ηλικία που από πολλούς θεωρείται ως η καταλληλότερη για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Κύπρου. Η Ανόρθωση είναι ξεκάθαρη όμως ότι δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον παίκτη με ένα ποσό αρκετά πιο μικρό από την απαίτησή της. Αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά δεν πρόκειται να πει το «ναι».

Αν θα επανέλθει η Αούστρια θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες, εκτός αν προκύψει στην πορεία πρόταση από κάποια άλλη ομάδα που θα ικανοποιήσει τα «θέλω» της Ανόρθωσης ώστε να ντύσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή στα δικά της χρώματα.

Όπως φαίνεται, η περίπτωση του Λαΐφη θα απασχολήσει έντονα το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης και τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ