Αμάν ένας Απόλλωνας που πάει να δημιουργηθεί…

Μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που διήρκησαν για αρκετές μέρες και αφού ακολούθησαν διάφορες εκδηλώσεις με σκοπό να γιορταστεί η επιτυχία, η διοίκηση των κυανόλευκων έδωσε το σύνθημα ότι η αρχή για κάτι καλύτερο στη νέα σεζόν έγινε και έτσι, έπεται συνέχεια στις διακρίσεις...

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Η σεζόν 2015-16 για τον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η κατάκτηση του κυπέλλου έστειλε στα… ουράνια τους κυανόλευκους και οι «φυγάδες» παραλήρησαν από χαρά. Στον τελικό η ομάδα της Λεμεσού ήταν αυτή που έδειξε χαρακτήρα, πρόσωπο νικητή, και μυαλά αδύνατα να δεχτούν την αποτυχία.

Μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που διήρκησαν για αρκετές μέρες και αφού ακολούθησαν διάφορες εκδηλώσεις με σκοπό να γιορταστεί η επιτυχία, η διοίκηση των κυανόλευκων έδωσε το σύνθημα ότι η αρχή για κάτι καλύτερο στη νέα σεζόν έγινε και έτσι, έπεται συνέχεια στις διακρίσεις.

Διοίκηση και προπονητικό τιμ αποφάσισαν από κοινού ότι συνταγή που πέτυχε δεν σηκώνει… πειράματα. Έτσι, πρωταρχικός τους στόχος ήταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και ακολούθως να γίνουν λίγες και καλές «πινελιές» στο έμψυχο δυναμικό.

Οι ανακοινώσεις των τελευταίων δύο βδομάδων, ήρθαν να επαληθεύσουν τα πιο πάνω, αφού αποκτήθηκαν έξι ποδοσφαιριστές (Καρό, Κίσσας, Παπαστυλιανού, Μπεντόγια, Πίεχ, Ντουντού), οι πλείστοι εξ αυτών αξιόλογοι, θα αποκτηθούν άλλοι δύο παίκτες (στόπερ και εξτρέμ), ενώ η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα. Αναμένεται πως ενόψει της νέας σεζόν, δημιουργείται ένας Απόλλωνας έτοιμος και πειθαρχημένος να αντιμετωπίσει τα όποια εμπόδια του παρουσιαστούν.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, ενώ σε πηγαδάκια γίνεται λόγος και για πρωτάθλημα, δείχνοντας έτσι ότι δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο. Λογικό, αν αναλογιστούμε ότι οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται αρκετά πίσω σε θέματα προγραμματισμού αφού η Ομόνοια είναι τέσσερις μέρες πριν το πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα και δεν έχει αμυντικό δίδυμο, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ, περί μετεγγραφών υπάρχουν μόνο πληροφορίες (επισήμως αποκτήθηκε μόνο ο Μπρεσάν). Η Ανόρθωση είναι ως γνωστό καράβι δίχως… -διοικητικό- καπετάνιο και το μέλλον της κρίνεται αβέβαιο. Ο Απόλλωνας που αρχίζει αργότερα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και η ΑΕΚ, έβαλαν τα γυαλιά σε όλους.

ΜΕΣΩΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ