aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΆλλαξε γνώμη ο Αλέγκρι για Κάστανο…

Άλλαξε γνώμη ο Αλέγκρι για Κάστανο…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Οι θετικές εμφανίσεις του Γρηγόρη Κάστανου στην προετοιμασία της Γιουβέντους ανάγκασαν τον Μασιμιλιάνο Αλάγκρι να αναθεωρήσει την αρχική απόφαση του για πώληση του Κύπριου διεθνή επιθετικού.

Η εξέλιξη του μετά και την ταλαιπωρία που πέρασε με τον τραυματισμό του είναι τεράστια, μπήκε φουριόζος στην προετοιμασία και έδειξε τα στοιχεία εκείνα που θέλει ο Ιταλός τεχνικός ώστε να τον κρατήσει στο Τορίνο και παράλληλα να του προτείνει πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μάλιστα έχει κληθεί να ταξιδέψει με τους πρωταθλητές Ιταλίας για την Αμερική όπου θα πραγματοποιήσουν τα βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με την συμμετοχή τους σε διάφορα φιλικά παιχνίδια και με την επιστροφή τους στην Ιταλία θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Σέριε Α για να γράψει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Ήδη η Πάρμα έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για απόκτηση του ωστόσο η τελική απόφαση θα παρθεί μέσα Αυγούστου όταν θα επιστρέψει στο Τορίνο η αποστολή της Γιουβέντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ