aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤο τρίτο βήμα προς τη σωτηρία

Το τρίτο βήμα προς τη σωτηρία

Εκεί που πήρε να βάλει δύσκολα στον εαυτό της η Αλκή με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο φινάλε της πρώτης φάσης, κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα με δύο σερί νίκες στα πλέι οφ και πλέον έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι θα υλοποιήσει τον φετινό στόχο της, που είναι η παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Σε περίπτωση που η «Αθάνατη» σημειώσει το Σάββατο και τρίτη επιτυχία, αυτή τη φορά κόντρα στην Πάφος FC, θα κάνει αποφασιστικό βήμα σωτηρία καθώς θα εκμεταλλευτεί και τις απώλειες βαθμών που θα προκύψουν από το ματς μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του Ολυμπιακού.

Ο Σάββας Δαμιανού και οι παίκτες γνωρίζουν τη σημαντικότητα του επικείμενου αγώνα στο «Αμμόχωστος» και δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν το ζητούμενο για νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Φαμπρίσιο Σιμόες, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι αμφίβολος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ