aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Σάμπα» στην επίθεση

«Σάμπα» στην επίθεση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τη γραμμή κρούσης της ενισχύει με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή η Αλκή, που ήρθε σε συμφωνία με τον Φαμπρίσιο Σάντος Σιμόες, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Κύπρο. Πρόκειται για 32χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ομάδες της πατρίδας του (Ουνίτρι, Εστρέλα ντο Νορτ, Πεναπολένσε), ακολούθως αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες των μικρών κατηγοριών της Πορτογαλίας (Καμάρα ντε Λόμπος, Μάτζικο, Μπενφίκα Καστέλο, Οπεράριο, Ούνια Λεϊρία, Εστορίλ, Κοβίλια), ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια φόρεσε τη φανέλα ομάδων της Αγκόλας (Καάλα, Μπενφίκα Λουάντα, Πέτρο Λουάντα).

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Ρεκρεατίβο Λεμπολό της Αγκόλας, με την οποία έκανε προετοιμασία και από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι απόλυτα έτοιμος. Στις πλείστες ομάδες που αγωνίστηκε είχε φουλ συμμετοχές, πετυχαίνοντας και αρκετά γκολ. Ο Φαμπρίσιο αποτελεί επιλογή του Σάββα Δαμιανού, ο οποίος αξιολόγησε θετικά την περίπτωσή του καθώς θεωρεί πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στο σκοράρισμα και οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής της ομάδας της Ορόκλινης ασχολείται αποκλειστικά με το «διάβασμα» της Ανόρθωσης, την οποία είχε την ευκαιρία να «κατασκοπεύσει» στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Ο νεαρός τεχνικός θα ενημερώσει τους παίκτες του για τον τρόπο που αγωνίζεται η «Κυρία» και θεωρεί ότι αν ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του και εκμεταλλευτούν τα αδύνατα σημεία της ομάδας της Αμμοχώστου, το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ