aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Πληγωμένη» αλλά αποφασισμένη…

«Πληγωμένη» αλλά αποφασισμένη…

Τέσσερις σερί ήττες μετρά η Αλκή, με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσει στην 11η θέση της βαθμολογίας. Η νεοφώτιστη ομάδα έχει άμεση ανάγκη την επάνοδο σε θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να γίνει αυτό απέναντι στον Απόλλωνα; Φαντάζει δύσκολο, όμως τίποτα δεν είναι απίθανο στο ποδόσφαιρο και στην Αλκή θα επιδιώξουν το βαθμολογικό κέρδος, ακόμη και τη νίκη αφού στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν για να κερδίσουν.

Η διοίκηση στηρίζει τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές και αναμένει ότι η διακοπή βοήθησε για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και να πάει με αποφασιστικότητα στο σημερινό δύσκολο ματς. Παρά τις απουσίες, η ομάδα της Λάρνακας θα κυνηγήσει το καλύτερο. Αυτοί που θα αγωνιστούν έχουν την ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις. Επιβάλλεται συγκέντρωση, καθαρό μυαλό στην άμυνα για αποφυγή λαθών που ίσως στοιχίσουν και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου πάει με τον τίτλο του αουτσάιντερ, ο Σάββας Δαμιανού δεν θα έχει στη διάθεσή του και πέντε σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα τους Ντιαγκιτέ, Εγκομό και Φραγκέσκου που είναι τιμωρημένοι, καθώς και τους Πιεράτσι και Αβραάμ που είναι τραυματίες. Παρόλα αυτά θα επιδιώξει να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα για να «χτυπήσει» το ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ