aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΜε διαφορετική προσέγγιση

Με διαφορετική προσέγγιση

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Αλκή τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στον Εθνικό Άχνας (1-0). Την Κυριακή όμως με αντίπαλο την Ανόρθωση θα είναι ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικό, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών.

Ο προπονητής της «Αθάνατης» Σάββας Δαμιανού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο Δασάκι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διαφοροποιήσει το πλάνο του. Αναμένεται ότι θα παρατάξει την ομάδα του με ένα πιο συμπαγές μεσοαμυντικά σύνολο, με σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα στον τρόπο που θα προσπαθεί να οργανωθεί η Ανόρθωση.

Ο Ιτούα ίσως να είναι μια αλλαγή που θα κάνει ο Σάββας Δαμιανού στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται ο Πάρπας να μετατοπιστεί στη μεσαία γραμμή, εκεί που η Αλκή θα επιδιώξει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα. Υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι αύριο θα παραληφθεί το πιστοποιητικό εγγραφής του Φαμπρίσιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ