aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Κάτω το κεφάλι»

«Κάτω το κεφάλι»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πιστεύει και μάλιστα σφόδρα στη σκληρή και ομαδική δουλειά ο προπονητής της Αλκής Ορόκλινης, Σάββας Δαμιανού, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην ευόδωση των στόχων της. Επί τη ευκαιρία της προχθεσινής έναρξης της προετοιμασίας (οι προπονήσεις θα γίνονται στα Πυργά έως το τέλος της εβδομάδας), ο Κύπριος κόουτς μιλώντας χθες στο «Goal» έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα: «Λίγα λόγια, πολλή δουλειά. Κάτω το κεφάλι».

Δεν στάθηκε φυσικά έως εδώ. «Ξέρουμε τι μας περιμένει, αλλά πιστεύουμε πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας και δη των παικτών μας. Επίσης, θεωρώ ότι υπάρχει υψηλή τεχνογνωσία για να δουλευτεί το σύνολο σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει καλά αποτελέσματα. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δαμιανού.

«Πιστεύω στην ομαδική δουλειά και στις αρμονικές σχέσεις που έχουμε όλοι. Και θεωρώ ότι στο τέλος εάν η ομάδα μας καταφέρει το οτιδήποτε θα έγκειται στο γεγονός ότι έχουμε όλοι τη δυνατότητα να συνεργαστούμε μεταξύ μας σε επαγγελματικά πλαίσια», πρόσθεσε ο Κύπριος και φιλόδοξος προπονητής.

Όσον αφορά στον ίδιο, ο οποίος κατάφερε να βάλει τη δική του σφραγίδα στο σύλλογο είπε: «Εγώ δεν οικειοποιούμε την οποιαδήποτε επιτυχία. Πιστεύω πως όλα είναι θέμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς. Είμαστε εκεί -και μιλώ για τους προπονητές- για να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες σε περίπτωση αποτυχίας», υποστήριξε. Κλείνοντας, επανέλαβε για ακόμη μια φορά την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών που προπονεί, εκφράζοντας παραλλήλως την εκτίμηση πως ορισμένοι εξ αυτών θα στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. «Πιστεύω πολύ στους παίκτες, αυτό θέλω να το σημειώσω, έχουμε πολύ καλό έμψυχο δυναμικό και θεωρώ ότι θα υπάρξουν περιπτώσεις παικτών που θα στρέψουν τα φώτα πάνω τους», επισήμανε.

Εν τω μεταξύ, στην Αλκή βρίσκονται σε στάση αναμονής σχετικά με την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, υπάρχει αισιοδοξία πως θα προστεθούν στο ρόστερ δύο ποδοσφαιριστές, επιθετικός και εξτρέμ. Έχουν εντοπιστεί οι ενδιαφερόμενοι στόχοι, έχει γίνει πρόταση και σύντομα θα γνωρίζουν οι κυανέρυθροι την απάντησή τους. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα πουν το «ναι» και θα ολοκληρωθούν επί της παρούσης οι προσθήκες. Μονάχα σε περίπτωση που στην πορεία παραστεί η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης, θα γίνουν επιπρόσθετες κινήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ