aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Κάποιες κατίνες έλεγαν για ντόπες. Δεν είδα να απολογείται κανείς»

«Κάποιες κατίνες έλεγαν για ντόπες. Δεν είδα να απολογείται κανείς»

Έντονος ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Ο Χρήστος Τζιάμπος εξαπέλυσε επίθεση σε όσους έκαναν λόγο για ντόπες ποδοσφαιριστών μετά τις καρδιακές παθογένειες ποδοσφαιριστών και δεν έχουν τώρα ευθιξία να απολογηθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Περιμένουμε τουλάχιστον μια απολογία από τον ΠΑΣΠ και από τον επίτιμο πρόεδρό του (σ.σ. Σπύρο Νεοφυτίδη) γιατί είχε προτρέξει για πράγματα που δεν ήταν σίγουρος. Ακόμα δεν το έχει πράξει εδώ και 24 ώρες. Για τον Λοΐζίδη είναι θέμα ετοιμότητας. Από εκεί και πέρα ανήκει στην Αλκή, θα τιμήσουμε το συμβόλαιό του που είναι διετές και θα αποφασίσουμε μαζί με τον προπονητή.

Δεν είπαμε ότι δεν θα προχωρήσουμε για νομικά μέτρα, αλλά πρέπει να απολογηθούν. Υπενθυμίζω την πρώτη μέρα κάποιοι μίλαγαν για ντόπες. Για να μην τους ονομάσω κάποιοι είπαν πολλά. Κάποιες κατίνες. Δεν είδα όμως να απολογείται κάποιος. Βρήκαν την ευκαιρία να κτυπήσουν την Αλκή. Από δημοσιογράφους, ακόμα και τα πρωινάδικα μίλαγαν για ντόπες. Και ο κ. Νεοφυτίδης ήταν από κανάλι σε κανάλι. Όσον αφορά τα νομικά μέτρα να είστε σίγουροι ότι θα παρθούν. Ανεξάρτητα από το αν θα απολογηθούν. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Καλό θα ήταν αν θέλουμε να ρίξουμε τους τόνους να βγουν και να απολογηθούν στην Αλκή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ