aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕνίσχυση και προετοιμασία

Ενίσχυση και προετοιμασία

Στο ψάξιμο για ποδοσφαιριστές με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ της Δόξας βρίσκεται ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Χριστοδούλου μαζί με τον προπονητή Λούκα Χατζηλούκα.

Έχει ήδη συμφωνήσει με τους πράσινους ο Γκουλόν, ενώ η προσφυγική ομάδα είναι πολύ κοντά σε σύναψη συνεργασίας με επιθετικό και αναμένονται εξελίξεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δόξα θα εξαντλήσει και τις τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται κάθε ομάδα να κάνει τον Ιανουάριο, προκειμένου να δυναμώσει, για να μπορεί να παλέψει για την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα συνεχίζεται. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Δημητρίου, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα κάνει ο Μπεμπέτο.

Στόχος της Δόξας κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι μόνο η κατάκτηση της νίκης, που θα ανεβάσει βαθμολογικά την ομάδα και ψυχολογικά τους παίκτες, μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ