aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑρχισκόρερ… από την εξωτερική

Αρχισκόρερ… από την εξωτερική

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Φαμπρίσιο Σιμόες έδειξε προ πολλού τις δυνατότητές του στο σκοράρισμα. Από τις πρώτες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Αλκής Ορόκλινης. Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ πέτυχε το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό (3-1), το 17ο γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Διαβάστε επίσης: Ο εφιαλτικός μήνας του Σεμέδο στο Βέλγιο

Απέχει δύο τέρματα από τον Ματ Ντέρμπισαϊρ της Ομόνοιας και τέσσερα από τον παροπλισμένο Φλοριάν Τολεμές της ΑΕΚ. Αγωνιζόμενος σε πιο εύκολο γκρουπ της β’ φάσης σε σχέση με τους άλλους δύο, κατά το οποίο είναι πιθανό να δοθούν και πολλά αδιάφορα βαθμολογικά ματς, διατηρεί πιθανότητες να πάρει το χρυσό παπούτσι στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης: Πένθος στην Αλκή

Με τα 17 γκολ που σημείωσε, όμως, ξεπέρασε τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή του σε μία σεζόν, την οποίαν σημείωσε τη σεζόν 2012-13 με τη Σπόρτινγκ Κοβίλια σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον βάζει πλώρη για το νέο ατομικό του ρεκόρ, το οποίο έγραψε πριν από περίπου οκτώ χρόνια. Την περίοδο 2009-10 σκόραρε 23 φορές με τη φανέλα της Σπορτ Μπενφίκα με Καστέλο Μπράνκο, 21 στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Η στιγμή των ποδοσφαιριστών της Αλκής

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να πετύχει άλλα εφτά τέρματα στις εναπομείνασες οκτώ αγωνιστικές, για να καταγράψει την πιο παραγωγική αγωνιστική περίοδο της καριέρας του. Επίσης, με άλλα πέντε τέρματα θα ξεπεράσει το ρεκόρ του σε ένα πρωτάθλημα. Ούτε λίγα, ούτε πολλά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ