aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑποχώρηση από την Αλκή

Αποχώρηση από την Αλκή

Την πόρτα… εξόδου από την Αλκή διάβηκε και ο Βούλγαρος επιθετικός Ράντοσλαβ Βασίλεφ, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την «Αθάνατη», έχοντας προλάβει να αγωνιστεί σε 14 ματς και να σκοράρει μόλις ένα γκολ.

Το μήνυμα από την «Αθάνατη»: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας μας, ευχαριστούν θερμά τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στο σωματείο και του εύχονται κάθε καλό στο μέλλον. Ο Βασίλεφ συμμετείχε σε 14 αγώνες με την ομάδα μας ενώ σκόραρε και ένα γκολ. Αυτό έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου απέναντι στον Ερμή Αραδίππου».

Αναφορικά με την περίπτωση του Γουίλι Σεμέδο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, μιλώντας στον Active, επιβεβαίωσε προηγούμενο ρεπορτάζ μας. «Είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο οι Νορβηγοί το πρωί πριν φύγουν. Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε νεότερα. Η Ομόνοια είναι εκεί πάντως. Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Μάατσι, θεωρούμε ότι αν φύγει ο Σεμέδο έχουμε τα όπλα να καλύψουμε τη θέση του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ