aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑπέκτησε και τον Μαρτίνο Χριστοφή

Απέκτησε και τον Μαρτίνο Χριστοφή

Πέμπτο απόκτημα για την Αλκή Ορόκλινης ο Μαρτίνος Χριστοφή. Οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν συμφωνία διάρκειας δύο ετών με τον Κύπριο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αγωνίστηκε το 2013-14 στην τελευταία σεζόν της Αλκής Λάρνακας (το Μάιο του 2014 ανέστειλε τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος για οικονομικούς λόγους).

Εκείνη την αγωνιστική περίοδο, παρά την εφιαλτική πορεία της ομάδας του, αποκόμισε για πρώτη φορά πολλές και σημαντικές εμπειρίες από παιχνίδια Α’ Κατηγορίας. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, τότε, με 23 συμμετοχές, γεγονός που τον βοήθησε στη συνέχεια να πάρει μετεγγραφή στον πολύ φιλόδοξο Ερμή, ο οποίος τότε ήταν φιναλίστ κυπέλλου και ετοιμαζόταν για την πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην ιστορία του.

Στους «φτεροπόδαρους» έμεινε ώς τον περασμένο Ιανουάριο και προτού παραχωρηθεί στην Καρμιώτισσα πρόλαβε να «γράψει» 12 συμμετοχές στην Α’ Κατηγορία. Στη Β’ Κατηγορία αγωνίστηκε σε εφτά ματς. Άρχισε την καριέρα του από την ΑΕΛ.

Προηγήθηκε η χθεσινή ανακοίνωση της απόκτησης του 25χρονου Γάλλου επιτελικού Αϊκέλ Καντάτσια, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας εντός έτους. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Δερύνειας. Μέτρησε 25 συμμετοχές (24 ως βασικός) και σημείωσε πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ