aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή: Γόητρο, το κύριο κίνητρό της

Αλκή: Γόητρο, το κύριο κίνητρό της

Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην Α’ Κατηγορία, η Αλκή Ορόκλινη είναι αδιάφορη και θα αγωνιστεί για το γόητρό της απόψε στο Μακάρειο, απέναντι στον Ολυμπιακό (19:00, Cytavision Sports1). Με ενδεχόμενο τρίποντο θα παραμείνει τέταρτη στο β’ γκρουπ, ωστόσο θα μειώσει ξανά την απόσταση από τη Νέα Σαλαμίνα και θα ελπίζει σε αναρρίχηση στη βαθμολογία κατά τις άλλες τρεις αγωνιστικές.

Παρά τη δεδομένη θέληση για νίκη, ο Σάββας Δαμιανού είναι πιθανό να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν πολύ στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Άλλωστε, σε περίπτωση που παραμείνει στο πόστο του, ο Κύπριος προπονητής θα αποφασίσει για τους παίκτες που θα παραμείνουν από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Επομένως, οι εναπομείνασες αγωνιστικές τού δίνουν την ευκαιρία για τα τελικά συμπεράσματα.

Όσο για το απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας, περιλαμβάνει τέσσερα ονόματα. Πρόκειται για τους τραυματίες Μπερνάρντ Ιτούα και Ρούκα, τον τιμωρημένο Ζιλέ Ενγκομό και τον ανέτοιμο Στέλιο Πάρπα, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή μετά την επέμβαση στον προσαγωγό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ