aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Ακόμα καλύτερος στη νέα σεζόν»

«Ακόμα καλύτερος στη νέα σεζόν»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τις πολυτιμότερες μονάδες του Άρη τη λήξασα σεζόν ήταν ο Κούλης Παναγή. Ο νεαρός μέσος, προερχόμενος από την εφηβική ομάδα του Απόλλωνα και με έναν χρόνο παρουσίας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με την ΑΕΖ (είχε 14 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ), αξιοποίησε τις ευκαιρίες και τα ταλέντο του, δείχνοντας πόσο μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον.

Στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος έμεινε εκτός δράσης λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισε στη μέση του, όμως με τη θεραπεία που ακολούθησε το έχει ξεπεράσει. Μάλιστα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αναμένεται ότι θα αρχίσει την προετοιμασία με την ομάδα.

Στην πρώτη του χρονιά στην Α’ Κατηγορία συμπλήρωσε 19 συμμετοχές (18 βασικός) στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο. «Ήταν πολύ καλή χρονιά για την ομάδα μου και για μένα. Υλοποιήσαμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από τη δική μου παρουσία. Σίγουρα στη νέα σεζόν θα προσπαθήσω να παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος», δήλωσε στο «Goal» ο Παναγή.

Ο μέσος του Άρη, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τους πράσινους, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές του για τη βοήθεια που είχε, όπως και τη διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Δημοσθένους για τη συμπαράσταση τους. «Είμαστε από την αρχή μια οικογένεια και αυτό μας βοήθησε πολύ», συμπλήρωσε.

Η παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή σε ρόλο κεντρικού μέσου ήταν εξαιρετική και έδειξε πως διαθέτει τα προσόντα για καλή σταδιοδρομία. Άλλωστε, είναι μόλις 20 χρόνων και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Δεν είναι τυχαίο που και οι τρεις προπονητές του Άρη στη σεζόν 2015-16, Αγιομαμίτης, Νεαγκόε και Καϊάφας, τον είχαν στην πρώτη γραμμή, βασικό και αναντικατάστατο. Στη νέα σεζόν, με τις εμπειρίες που απέκτησε, αισιοδοξεί πως θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος, για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην επίτευξη του στόχου του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ