aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ακόμα διεκδικούμε το πρωτάθλημα»

«Ακόμα διεκδικούμε το πρωτάθλημα»

Συμφώνησε με τον Σωφρόνη Αυγουστή ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ευχαρίστησε τον συνάδελφό του και τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του.

«Ευχαριστώ τον προπονητή του Απόλλωνα. Συμφωνώ με τον Σωφρόνη για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Είδαμε όμως ένα πολύ ωραίο αγώνα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που είδαμε φέτος. Οι παίκτες μου έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Είχαμε ατυχίες τους τελευταίους μήνες αλλά είμαστε ακόμα σε θέση να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Ήμασταν αρκετούς βαθμούς πίσω, όμως στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν. Απομένουν τρία ματς, πολλά μπορούν να συμβούν σε αυτά τα τρία παιχνίδια», είπε ο Βάσκος τεχνικός.

Μιλώντας στη Cytavision, ο σκόρερ της ΑΕΚ Ακοράν Μπαρέρα είπε: «Νομίζω είναι το πιο σημαντικό γκολ μου με την ΑΕΚ. Είναι σημαντικό για την ομάδα, κερδίσαμε και προχωράμε. Είναι τρεις βαθμοί, αυτό κρατάμε. Έτσι θα πορευθούμε και στο επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Ήταν δύσκολο σήμερα, έπαιξε ρόλο και η ζέστη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ