aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆγρια «διαδικτυακή» διαμάχη ανάμεσα σε Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ-Θύρα 9

Άγρια «διαδικτυακή» διαμάχη ανάμεσα σε Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ-Θύρα 9

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Άγρια «διαδικτυακή» διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στο οργανωμένο οπαδικό σύνολο του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας (σ.σ. Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ και Θύρα 9), μία μέρα πριν από το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΓΣΠ, όπου οι οργανωμένοι οπαδοί και των δύο ομάδων, θα απέχουν λόγω του μέτρου της ταυτοποίησης. Παρόλα αυτά, η αποχή τους δεν εμποδίζει να «κοντραριστούν» διαδικτυακά.

Στην «διαμάχη» που ξέσπασε, την αρχή έκανε ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έκανε αναφορά σε κωλοτούμπες και στο γεγονός πως «αρχικά η Θύρα 9 τάχθηκε ενάντια στην πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου κι ακολούθως τον αποδέχθηκε», όπως υποστηρίζουν, ενώ οι «πράσινοι» οργανωμένοι οπαδοί απάντησαν χρησιμοποιώντας το όνομα του πρώην προέδρου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Κυριάκου Ζιβανάρη και του νυν, Πρόδρομου Πετρίδη. Δύο παράγοντες τους οποίους στο παρελθόν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στράφηκαν εναντίον τους.

Τις ανακοινώσεις, επειδή δεν μπορούμε να τις δημοσιεύσουμε αυτούσιες, λόγω ακατάλληλου προς δημοσίευση περιεχομένου, όσοι θέλετε μπορείτε να τις διαβάσετε στους λογαριασμούς Facebook, των δύο οργανωμένων συνόλων (ΕΔΩ και ΕΔΩ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ