Αυτή θα είναι η τιμωρία της ΑΕΖ (σημαντικές πληροφορίες)

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Μετά το νέο φάκελο που ήρθε για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα ΑΕΖ-Δόξα και σύμφωνα με την έκθεση της UEFA αποδίδεται υπαιτιότητα στην ομάδα του Ζακακίου, η ποινή θα είναι ακόμα βαρύτερη σε σχέση με την πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις της ΚΟΠ η τιμωρία για την ΑΕΖ θα είναι πρόστιμο €50.000 και αφαίρεση 6 βαθμών.

Παράλληλα, θυμίζουμε ότι για τα επόμενα τρία χρόνια -από τη μέρα που έγινε η σχετική ενημέρωση για πρώτη φορά- και όχι μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως πίστευαν αρκετοί θα υπάρχει το… προηγούμενο και σε καμία περίπτωση δεν παραγράφεται με το τέλος της σεζόν, αλλά διαρκεί για τα επόμενα τρία χρόνια (για παράδειγμα στην περίπτωση της ΑΕΖ μέχρι τις 26/01/2020).

Σημαντική λεπτομέρεια, την επόμενη φορά που θα έρθει φάκελος για την ΑΕΖ και θα αποδίδεται υπαιτιότητα στην ομάδα του Ζακακίου θα επιβληθεί απαγόρευση συμμετοχής της στο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει (διαβάθμιση) και αποκοπή όλων των χορηγιών και/ή εσόδων τα οποία θα ελάμβανε από τη συμμετοχή της στο εν λόγω πρωτάθλημα, από την ΚΟΠ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ