aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑυτή, μάλιστα, είναι Νέα Σαλαμίνα! (vid)

Αυτή, μάλιστα, είναι Νέα Σαλαμίνα! (vid)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αυτή, μάλιστα, είναι Νέα Σαλαμίνα! Στο πιο μεγάλο (μέχρι το επόμενο) παιχνίδι της στη φετινή σεζόν η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη παρουσιάστηκε συνεπέστατη με το ραντεβού και αφού πέρασε νικηφόρα (0-3) από το Δασάκι, ανέβηκε στους 15 βαθμούς και πήρε μία βαθιά… ανάσα.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεοφερμένο Καρλάο πήραν το πολύ σημαντικό τρίποντο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε στο 19ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά και στο 27ο λεπτό με πλασέ, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Κούσουλου, για να δώσει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο με 0-2.

Στην επανάληψη, η Νέα Σαλαμίνα κατέβασε κάπως τον ρυθμό της, προτίμησε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, αλλά και πάλι έλεγχε πλήρως, ενώ δεν απειλήθηκε από τον Εθνικό που έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έφτασαν και στο 0-3 με πλασέ του Πόλιανετς στο 89ο λεπτό, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.


Εθνικός Άχνας (Γκεόργκι Τζιχράντζε): Μπογκατίνοφ, Ιωάννου (54′ Ηλία), Ρόγκατς, Ντόφμπνια, Σικάρσκι, Αρέστη, Κυπριανού, Παπαγεωργίου, Κιπιάνι, Κάστρο (16′ Χαραλάμπους), Ιλουρίτζε (80′ Κ. Ηλία).

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουτσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Μιντίκκης, Νταμαού, Καρώ, Κούσουλος, Κορέια, Ρέινολντς, Παπαδόπουλος (83′ Λεμέσιος), Ελουντού (88′ Πόλιανετς), Τιάγκο, Καρλάο (90’+1 Μπριζίτο).

Σκόρερ: Καρλάο 19′, 27′, Πόλιανετς 89′

Κίτρινες: Αρέστη, Ρόγκατς / Κούσουλος, Κορέια

Αποβολές: –

Στάδιο: Δασάκι

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος

Α’ Βοηθός: Μαρίνου Μιχάλης

Β’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος: Ψευδιώτης Κώστας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ