«Αυτά που ήξερα, τα επιβεβαίωσα σήμερα»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΛΑΝΤΑΝ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε πως είναι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, δεν μίλησε σχεδόν καθόλου για το παιχνίδι και τους κάλεσε να σηκώσουν κεφάλι.

Ο Σέρβος τεχνικός άφησε κάποια υπονοούμενα, χωρίς να γίνει πιο ξεκάθαρος, και τόνισε πως «αυτά που ήξερα, τα επιβεβαίωσα σήμερα».

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους παίχτες μου. Για τον κόσμο που μας στήριξε, το ξέρουμε ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, πήραμε ένα μάθημα, δεν είναι τόσο ήττα, αλλά ότι κατάλαβα κάποια πράγματα πολύ καλά», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αυτά που ήξερα τα επιβεβαίωσα και σήμερα. Δεν θα πω για το παιχνίδι τίποτα, είπα απλά στα παιδιά ψηλά το κεφάλι. Δεν χαίρομαι τις νίκες πολύ, αλλά δεν κλαίω για τις ήττες. Θα σηκώσουμε κεφάλι, είμαστε μέσα τους στόχους. Εμείς ξέραμε τι έχουμε κάνει λάθος και αυτός είναι κάτι που θα το διορθώσουμε».

Καταλήγοντας, ο Μιλόγεβιτς, επισήμανε: «Από εκεί και πέρα πρέπει να σας πως μέσα στην ήττα είμαι περήφανος για τους παίχτες μου, τα δώσαμε όλα. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και θα ξεκουραστούμε για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν μπήκαμε όπως είπαμε, το ξέραμε ότι έτσι θα είναι, πέσαμε στην παγίδα του ΑΠΟΕΛ άλλη μία φορά».

ΠΗΓΗgoal news
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ