aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟριστικό: Πρώτο απόκτημα ο Αβράαμ

Οριστικό: Πρώτο απόκτημα ο Αβράαμ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Αβραάμ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους γαλαζοκίτρινους. Οι δύο πλευρές θα υπογράψουν διετή συνεργασία. Κλείνει έτσι θετικά η πρώτη κίνηση ενίσχυσης της ομάδας της Λεμεσού, ενώ στα σκαριά είναι κι άλλοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει το σκηνικό με το ρόστερ της ΑΕΛ καθώς ανακοινώθηκε πως δεν θα συνεχίσουν οι Μπλάνκο και Γεωργιάδης. Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Πίτι, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα διαπιστωθεί ποιοι άλλοι θα διαβούν την έξοδο.

Η δήλωση του Μπρούνο Μπαλταζάρ πως δεν θα γίνουν πολλές προσθήκες, αφήνει ισχυρές ενδείξεις πως ο βασικός κορμός θα διατηρηθεί. Όπως λένε οι γαλαζοκίτρινοι, σημασία έχει να μη γίνουν μετεγγραφές χάριν των μετεγγραφών, όπως με τις περσινές επιλογές των Σαρκί, Αγκινάλντο και Ουέλινγκτον, οι οποίοι δεν βοήθησαν.

Παράλληλα, οι γαλαζοκίτρινοι αναμένουν πως θα αξιοποιήσουν νεαρούς Κύπριους. Οι Μάριος Ηλία, Μαύρου, Γερολέμου, Βασιλείου, Ανδρέας Κυριάκου, Παντελή, Νεοφύτου και Γεωργίου στη νέα σεζόν αναμένεται να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες από την τεχνική ηγεσία.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να υλοποιεί τον στόχο της Ευρώπης. Οι υποχρεώσεις θα είναι περισσότερες στη νέα περίοδο. Η ενίσχυση συνεπώς αναμένεται να αγγίξει και τις τρεις γραμμές της ενδεκάδας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ΑΕΛ έχουν απαντήσει θετικά, ενώ πριν το τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.

Οι γαλαζοκίτρινοι «τρέχουν» και για το θέμα με τον Φορτούνα. Αναμένουν πως μέχρι το τέλος του μήνα θα πάρουν την οριστική απάντηση από την Μπράγκα. Για το αριστερό άκρο της άμυνας, η ΑΕΛ διαθέτει μόνο τον νεαρό Βασιλείου. Στην ίδια θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Μιτρέα, όμως το πιθανότερο είναι πως ο Ρουμάνος αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ