aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝεότερη εξέλιξη με τον Φορτούνα

Νεότερη εξέλιξη με τον Φορτούνα

Δύσκολη, πάρα πολύ δύσκολη είναι η περίπτωση να συνεχίσει στην ΑΕΛ, τη νέα σεζόν, ο Νούριο Φορτούνα. Αυτό δήλωσε σήμερα και ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος μίλησε στον Active: «Δύσκολη η περίπτωση του. Η ομάδα του η Μπράγκα θεωρεί πως μπορεί να τον πουλήσει πιο ακριβά λόγω της εξαιρετικής του παρουσίας στην ΑΕΛ. Θα το παλέψει μέχρι τέλους η Μπράγκα για να τον πουλήσει. Αν δεν βρει ομάδα ο Φορτούνα θα δούμε. Κάναμε την πρότασή μας για ένα ακόμη χρόνο δανεισμού, αλλά δεν αποδέχθηκε η ομάδα του».

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Φορτούνα θα αρχίσει προετοιμασία με την Μπράγκα σε λίγο καιρό και αυτό δείχνει το πόσο τον υπολογίζουν. Αν, μάλιστα, ικανοποιήσει τον προπονητή του, τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει στο ρόστερ και να μην δοθεί εκ νέου δανεικός σε άλλη ομάδα. Όπως και να έχει, η ΑΕΛ θα πρέπει το ψάξιμο για νέο αριστερό ακραίο αμυντικό ενόψει της νέας σεζόν.

Το νέο «δεκάρι» και η απομάκρυνση του Φορτούνα

ΑΕΛ για Φορτούνα: «Δεν πρόκειται να το ανεχθούμε άλλο…»

Στον… χορό και ο Φορτούνα

Ένα προεδρικό ξερό «όχι» για τον Φορτούνα

Κάνει σκληρό παζάρι για Φορτούνα η Μπράγκα

Θέλει να κάνει «δικό» της τον Φορτούνα και προσφέρει τριετές συμβόλαιο  

200 χιλιάρικα για Φορτούνα

Για να κρατήσει τον Φορτούνα…

Στην… ουρά για ανανέωση οι Φορτούνα, Αϊρόσα και Ρομό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ