aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚυπελλούχος για πρώτη φορά η ΑΕΛ! (pics & δηλώσεις)

Κυπελλούχος για πρώτη φορά η ΑΕΛ! (pics & δηλώσεις)

Πρώτη κατάκτηση για την φουτσαλική ΑΕΛ, που έσωσε με τίτλο τη φετινή σεζόν στο φούτσαλ όπου ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων. Στον τελικό κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια πρόσφερε γκολ καλό θέαμα και κέρδισε με 8-4 το «τριφύλλι» κατακτώντας το δεύτερη σε τάξη τρόπαιο του φούτσαλ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ προηγήθηκε με 4-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Καρβάλιο (1′, 17′), Αγκουϊάρ (2′), Ντα Σίλβα (3′), ενώ για την Ομόνοια / Αραράτ σκόραρε στο 6′ ο Κωνσταντίνος Ανδρέου. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Γιάννης Ιωάννου μείωσε σε 4-2 για την Ομόνοια / Αραράτ.

Στο 25′ ο Καρβάλιο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-2 για την ΑΕΛ και στο 28′ ο Γιάννης Ιωάννου μείωσε σε 5-3. Στο 35′ και 36′ ο Αγκουϊάρ με διαδοχικά τέρματα ανεβασε το δείκτη του σκορ στο 7-3 για την ΑΕΛ και στο 38′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής το 8-3 και ένα λεπτό αργότερα ο Κρατσόφ μείωσε σε 8-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αμέσως με τη λήξη του αγώνα η διοίκηση της ΑΕΛ με μήνυμα της στα social media συνεχάρη την φουτσαλική ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο: «Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο συγχαίρουν θερμά την ομάδα φούτσαλ για τη νίκη επί της Ομόνοιας Λευκωσίας και την κατάκτηση του κυπέλλου! Ζητω η ΑΕΛ μας!».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του προέδρου του τμήματος Ανδρέα Σταύρου, ο τελευταίος ανέφερε: «Ήταν κρίμα να μην πάρουμε τρόπαιο αυτή την σεζόν. Κυριαρχήσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.  Μπράβο στην ομάδας. Μετά από τόσους κόπους καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία μας. Αυτή η σεζόν μας αφήνει πολλές εμπειρίες. Πέρυσι ήμασταν 4οι, φέτος είμαστε στους πρωταγωνιστές. Η ομάδα μας θα είναι πρωταγωνίστρια. Αυτό το κύπελλο έλειπε από την τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου σωματείου στην Κύπρο και είναι μόνο η αρχή. Ευχαριστούμε τον κόσμο, τους παίκτες και όλους όσους είναι εκεί για να στηριχτεί το φούτσαλ. Τα πέτρινα χρόνια τελείωσαν. Μεγάλο μερίδιο του τροπαίου ανήκει στον Πάμπο Χαραλάμπους. Δυστυχώς μια διαφωνία των τελευταίων ημερών δεν του επέτρεψαν να είναι εδώ».

Ο προπονητής της φουτσαλικής Ομόνοιας Κώστας Πολυβίου, στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΛ παρουσιάστηκε στεναχωρημένος. «Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι όταν χάνουμε τους δυο τίτλους. Η ΑΕΛ έπαιξε καλύτερα σε κάποια διαστήματα. Αδρανήσαμε σε κάποιες στιγμές και φάγαμε κάποια εύκολα γκολ. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στη νέα σεζόν. Δείξαμε έμπρακτα πως με τη δουλειά την σκληρή και με αυτούς του παίχτες που έχουμε μπορούμε να φτάσουμε πολύ πιο ψηλά», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Η χρονιά μας αφήνει πολλές εμπειρίες ειδικά μετά το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Συνεχώς είσαι στην πρίζα αφού μέρα πάρα μέρα είχαμε τελικούς. Αυτό ήταν για μένα μια ευχάριστη εμπειρία. Η ομάδα μου σίγουρα καταπονήθηκε πολύ. Τα παιδιά είναι εξουθενωμένα μετά την προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Συγχαρητήρια σε όλους για την πορεία μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ