aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΞανθιώτικη «σφήνα» για τον Ντε Λούκας

Ξανθιώτικη «σφήνα» για τον Ντε Λούκας

Λόγω κασέ και συμβατικών υποχρεώσεων που έχει με την Βιτορούλ Πλοϊέστι, ο Πάμπλο ντε Λούκας ήταν εξ αρχής δύσκολη περίπτωση για την ΑΕΛ. Όμως, εκεί που οι προσπάθειες απόκτησης του Ισπανού μεσοαμυντικού άρχισαν να μοιάζουν πιο εύκολες και να πιστεύεται πως η Λεμεσιανή ομάδα είναι ένα βήμα από την απόκτησή του, προέκυψε άλλο πρόβλημα.

Ποιο; Η Ξάνθη μπήκε σφήνα για την απόκτηση του Ντε Λούκας, όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ του «Gazzetta.gr» και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του, ένα χρόνο μετά το πρώτο «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ο Ισπανός, άρεσε αρκετά και στην ΑΕ Λεμεσού, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να τον έχει παρακολουθήσει και να κάνει προσπάθειες να τον πάρει μαζί του στην Κύπρο, όμως παρά την καλή πρόταση που έγινε στον Ρουμάνο, όλα δείχνουν πως αυτός θα επιλέξει την Ελλάδα και θα φορέσει την φανέλα της Ξάνθης», σημειώνεται στο ρεπορτάζ, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Ο Ισπανός παίκτης της Βιτορούλ έχει πρόταση από τους Ακρίτες και είναι έτοιμος να ανάψει το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του. Μπορεί το κασέ του να είναι υψηλό, κοντά στις 140.00 ευρώ, όμως όλα δείχνουν πως θα βρεθεί η… χρυσή τομή και οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια».

«Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που προέρχεται από τρεις γεμάτες σεζόν στην Ρουμανία -με… διάλειμμα ένα 6μηνο στο Ισραήλ- απασχόλησε και πέρσι το καλοκαίρι την Ξάνθη, με τον Λουτσέσκου να έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη. Στην φετινή σεζόν, είχε 9 συμμετοχές στην Μπεϊτάρ και 13 στην Βιτορούλ, όπου βρήκε και 2 φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Τελευταίο του παιχνίδι στην Ρουμανία, είναι αυτό κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, που στιγματίστηκε από τον τραγικό θάνατο του Πατρίκ Εκένγκ», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ