aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤυφλή εμπιστοσύνη στον Πάμπο

Τυφλή εμπιστοσύνη στον Πάμπο

Χωρίς τις βαθμολογικές έγνοιες πλέον, ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει στρέψει την προσοχή του στον μετεγγραφικό σχεδιασμό, αλλά για να επιτευχθεί συμφωνία μαζί τους, αναμένονται σκληρά παζάρια. Η Λέγκια έχει τα δικαιώματα του πρώτου και προτίθεται να απαιτήσει υψηλό ποσό για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ.

Για τον δεύτερο, όλα εξαρτώνται από τον ίδιο, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Με το τέλος της σεζόν λήγει και το συμβόλαιο του Μάρκο Αϊρόσα, όμως υπάρχει πρόθεση από τον ίδιο να συνεχίσει. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του αφεντικού της ΑΕΛ αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό θεωρείται δεδομένη.

Σίγουρα, όμως, θα ήταν πιο άνετοι οι γαλαζοκίτρινοι αν τελείωνε το συντομότερο το θέμα με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους προτίθενται να κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό. Από εκεί και πέρα, ο Κύπριος προπονητής θα έχει στα υπόψη του κάποιους από τους νεαρούς, τους οποίους παρακολούθησε στο προχθεσινό δίτερμα με αντίπαλο μία μικτή ομάδα εφήβων της ΑΕΛ.

Μερικοί από αυτούς ίσως ακολουθήσουν μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κέρδισαν τις εντυπώσεις, είναι οι Σωτήρης Βασιλείου και Γιάννης Γερολέμου. Το ταλέντο αφθονεί στην ακαδημία του συλλόγου και η τεχνική ηγεσία στοχεύει να παρακολουθεί την εξέλιξη των μικρών γαλαζοκίτρινων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ