aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤον θέλει και η Αλκή... προτιμά Σαλαμίνα ο Μάριος Ηλία

Τον θέλει και η Αλκή… προτιμά Σαλαμίνα ο Μάριος Ηλία

Έχει ήδη ενημερωθεί πως βρίσκεται εκτός πλάνων του Ντούσαν Κέρκεζ τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά με τον Μάριο Ηλία να ψάχνεται να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα ώστε να γράψει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.

Ο 22χρονος χαρισματικός επιθετικός έχει την δεδομένη στιγμή δύο προτάσεις ενώπιον του από την Αλκή και τη Νέα Σαλαμίνα με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση δανεισμού του από την ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Επέκταση συμβολαίου και πάει δανεικός ο Ηλία

Ο Μάριος Ηλία δείχνει την προτίμηση του στη Νέα Σαλαμίνα αφού πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα και θα πάρει σημαντικό χρόνο με τις δύο ομάδες να έχουν επαφές ενδεχομένως και σήμερα ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Από την ΑΕΛ επιθυμούν να ανανεώσουν πρόωρα το συμβόλαιο του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 με τους κίτρινους της Λεμεσού να του έχουν καταθέσει πρόταση με αρκετά καλές απολαβές και αναμένουν την απόφαση του.

Πάντως δεν αποκλείεται ίσως και σήμερα το αργότερο μέχρι αύριο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Μάριου Ηλία χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και νέο ενδιαφέρον από 3η ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ