Το… σήκωσαν παρουσία του Μπρούνο Μπαλταζάρ (pics)

Με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να δίνει το παρών του, η ομάδα Παίδων U13 της ΑΕΛ κέρδισε τον Άρη και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά: «Επιβλητική νίκη 13-0 επι του Άρη η οποία έφερε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος είχαμε σήμερα Σάββατο το πρωί για την ομάδα μας U13. Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, που έγινε παρουσία πολλών φίλων της ομάδας, τα λιονταράκια μας κατέκτησαν τον τίτλο, πανηγυρίζοντας τον δεόντως.

Το πρωτάθλημα δίκαια κατακτήθηκε από την ΑΕΛ και προήλθε μέσα από τη σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο και από τη σωστή καθοδήγηση του προπονητή τους, κ. Πανίκου Κίμωνος. Η ομάδα μας σε 35 αγώνες κέρδισε τους 32 έχοντας το απίστευτο ρεκόρ των 228 τερμάτων υπέρ και μόλις 16 κατά.

Παρά τον τίτλο και τα ρεκόρ, τα συγχαρητήρια αξίζουν, σύμφωνα και με τον τεχνικό υπεύθυνο των Ακαδημιών, Χρίστο Παντελή, γιατί κυρίως η ομάδα παρουσίασε τρομερή βελτίωση από την αρχή του πρωταθλήματος, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα, ο σεβασμός και η αγάπη για το ποδόσφαιρο και την ομάδα, συνέβαλαν, έτσι ώστε η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά και να γεμίζει με αισιοδοξία την ΑΕΛ γιατί βλέπει στο μέλλον αρκετοί ποδοσφαιριστές μέσα από την καλή δουλειά, να καθιερώνονται στην Α’ ομάδα, αλλά και γιατί όχι να ονειρεύονται μια διεθνή καριέρα.

Αξίζει να αναφέρουμε και το ζεστό ενδιαφέρον του προπονητή της Α’ ομάδας, κ. Μπρούνο Μπαλταζάρ, για τις ομάδες της Ακαδημίας μας, αφού επισκέφθηκε του ποδοσφαιριστές μας, στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι, τους μίλησε και τους ευχήθηκε τον τίτλο, αλλά και τα καλύτερα. Ζεστό ενδιαφέρον επέδειξε και ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους, για την εξέλιξη του σημερινού αγώνα και επαναβεβαίωσε τη στήριξη του στην Ακαδημία ανακοινώνοντας τραπέζωμα στους νεαρούς μας και εκπληξεις!

Παρών στην αναμέτρηση ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ Δημήτρης Γιαννέλλης που μαζί με τον Μιχάλη Καυκαλιά (ΚΟΑ) έκαναν την απονομή του πρωταθλήματος και μεταλλίων στην ομάδα. Οι μικροί μας πρωταθλητές θα τιμηθούν επίσημα πριν από τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας ΑΕΛ-Ανόρθωση και καλούμε τον κόσμο να τους χειροκροτήσει θερμά!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ